local-stats-pixel fb-conv-api

Karību jūras pirāti2

8 1

 

Karību jūras pirāti (angļu: Pirates of the Caribbean) ir komerciāli izcili veiksmīga Walt Disney Pictures piedzīvojumu filmu triloģija, kuru režisējis Gors Verbinskis un producējis Džerijs Brukheimers. Scenārija autori - Teds Eliots un Terijs Rosio. Idejas pamatā ir populāra Disnejlendas atrakcija "Karību jūras pirāti".

Sērijas pirmā filma "Karību jūras pirāti: Melnās Pērles lāsts" uz ekrāniem parādījās 2003. gada 9. jūlijā. Pēc izciliem komerciāliem panākumiem Walt Disney Pictures paziņoja, ka tiek turpināts darbs pie vēl divām filmām. 2006. gadā pirmizrādi piedzīvoja "Karību jūras pirāti: Miroņa lāde" un 2007. gadā tai sekoja "Karību jūras pirāti: Pasaules malā". Jau iecerēta arī ceturtā filma šajā sērijā, kuras izrādīšana plānota 2011. gadā. Visās "Karību jūras pirātu" filmās filmējušies pieprasīti Holivudas aktieri, tai skaitā Džonijs Deps galvenā varoņa pirātu kapteiņa Džeka Sperova lomā, Keira Naitlija, Orlando Blūms, Džefrijs Rašs.

« 1  2  3 »
8 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

piln\igi vemt gribas par šito rakstu nenonjemts pat UNDERLINE tīrs copy - paste šitādus vaidzētu neļaut publicēt :@ tikai dēļ tā ka pašam šī ir mīļākā filma dabūsi +

0 1 atbildēt

Nu kā tad var būt triloģija, ja filmai 4 daļas, a?

Un par maz info. Par šo filmu, mūziku, aktieriem varētu rakstīt un rakstīt. Bildes arī tādas maziņas un nav nekādas aizraujošās.

Kaut gan esmu liela šo filmu fane nelikšu + par tik skopu rakstu.

0 1 atbildēt