local-stats-pixel fb-conv-api

Kaimiņu mūziķi!2

8 1

 

Jurga

Lietuviešu dziedātāja un dziemu autore.Dzimusi 1980. gadā, Lietuvā mūziķu ģimenē.Pabeigusi vidusskolu un klavieru klasi Palangā. Viļņas Universitātē ieguvusi bakalaura grādu žurnālistikā un maģistra grādu sabiedriskajās attiecībās. 

Jurgas debijas albums Aukso pieva (tulkojumā, zelta pļava), tika izlaists 2005.gada septembrī un saņēma ļoti pozitīvas atsauksmes. Albuma producents bija, slavenais lietuviešu mūziķis Andrius Mamontovas.

2007.gadā ieguvusi MTV Europe Music Awards, kategorijā Best Baltic Act, 2007.

Mario Basanov

Mario Basanov īstajā vārdā Marijus Adomaitis, Lietuviešu top DJ uzsāka savu radošo ceļu 1998. Gandrīz desmit gadus ilgās mūzikas  karjeras laikā  producentam izdevies radīt daudzas darbu ne vien sev, bet arī pazīstamiem lietuviešu pop un elektroniskās deju mūzikas skatuves pārstāvjiem. Daudzas dziesmas ir sasniegušas  radio staciju topu virsotnes.Veidojis remiksus tādu mākslinieku dziesmām, kā Jay-Z un Deep Dish.

Kerli

Kerli īstajā vārdā Kerli Kõivu dzimusi 1987. gadā Elvas pilsētā Igaunijā.Kopš tīņu vecuma apguvusi dziedāšanu un dejošanu kā arī klavierspēli.2002. gadā piedalijās un uzvarēja konkursā Fizz Superstar(kurā starp citu piedalijās arī dziedātāja Ella).2006 Kerli parakstīja līgumu ar Island Def Jam ierakstus kompāniju un 2007.gadā izdeva pirmo albumu Love is Dead, kurš sasnieda Billboard topa 200 vietu.

Tāpat dziesma Walking on Air ir sasniegusi augstas vietas daudzu valstu mūzikas topos.Igauņu dziedātājas Kerli video "Walking On Air" tika nominēts MTV Video Music Awards kategorijā Labākais Pop Video.

 

Reklāma






8 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Laba mūzika.emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz Abadns komentāru " Laba mūzika. "Piekrītu :)  

1 0 atbildēt