local-stats-pixel fb-conv-api

Joe Satriani7

Joseph "Satch" Satriani (dzimis 1956. gada 15. jūlijā) ir ģitārists, kurš ierindojas starp pasaules labākajiem ģitāras meistariem. Ir saņēmis 15 Grammy nominācijas.. Savas karjeras sākumā viņš strādāja par ģitārspēles pasniedzēju.

1988. gadā Satriani bija nolīgts par vadošo ģitāristu The Rolling Stones vokālista Mick Jagger otrajā solo turnejā. Vēlāk, 1994. gadā Satriani bija Deep Purple vadošais ģitārists.
Visas savas karjeras laikā Satriani ir spēlējis dažādos mūzikas žanros un sadarbojies ar ļoti daudziem pasaules slaveniem mūziķiem, tai skaitā ar Steve Vay, John Petrucci, Eric Johnson, Larry LaLonde, Yngwie Malmsteen, Brian May, Andy Timmons, Paul Gilbert un citiem.
Satriani ir dažādu ģitārspēles tehniku meistars. Izplatītākās no tām ir legato, two-handed tapping un arpēdžiju tapping, volume swells, harmonijas, extreme whammy bar effects. Spēlē Satriani pārsvarā pēc īpaša pasūtījuma veidotas Ibanez JS sēriju elektriskās ģitāras.

P.S. Pēdējā video redzams, kā Satriani izklaidējas kopā vēl ar diviem ģitāras monstriem - Steve Vay un Yngwie Malmsteen. Perfekts trio!!! emotion










8 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Pats labākais gitārist pasaulē
2 0 atbildēt
Eu avatarsEu
Izcils ģēnijs!
2 0 atbildēt
Lady, Tu mani mulsini. emotion
1 0 atbildēt
AHĀ! Tad šads viņš izskatās! :D Pie šī mācījies arī Alex Skolnick no Testament
1 0 atbildēt
Mr. Crowley emotion
1 1 atbildēt
Lady emotion emotion
1 1 atbildēt
Mr. Crowley & Mr. Satriani emotion
1 1 atbildēt