local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais [Ex] da Bass singls8

22 1

 

Šonedēļ klajā nācis latviešu dīdžeja, producenta, “Illegal DJ Team Riga” līdera un “European Hit Radio” šova “Party Service” veidotāja [Ex] da Bass singls “No More Lonely Nights”, kurš ierakstīts sadarbībā ar pazīstamo Lielbritānijas klubu mūzikas izpildītāju Rita Campbell.  

Jaunais singls ir leģendārā bītla Pola Makartnija (Paul McCartney) 1984.gada hita “No More Lonely Nights” kaverversija, kurai jaunu skanējumu kopā ar [Ex] da Bass radījuši sevi jau pierādījušie Latvijas mūzikas producenti – Lotars Lodziņš (Boyza II) un Jānis Kalve. Interesanti, ka šīs dziesmas līdz šim vienīgā zināmā un oficiāli izdotā deju versija, bija paša Pola Makartnija un tā laika deju mūzikas guru Artūra Beikera (Arthur Beiker) veidotā “Special Dance Mix”, kas Anglijā un ASV 1984.gadā bija kā vinila skaņuplates B puses speciālais pielikums.

Kad latviešu producentiem radusies doma par šīs dziesmas deju versijas izveidošanu, vispirms tika veikta saskaņošana ar dziesmas autora Pola Makartnija dziesmu izdevniecību “MPL Communications”. Kad atļauja šādu versiju ierakstīt tika saņemta, sākās darbs pie dziedātājas meklēšanas. Izskatot vairāk kā desmit iespējamās kandidatūras, tika uzrunāta Rita Campbell, kura arī piekrita piedalīties projektā un savas vokālās partijas, kā arī video vajadzībām nepieciešamos kadrus fiksēja savā Londonas studijā. Ritas kontā ir veiksmīga sadarbība ar house mūzikas grandiem Freemasons, Stonebridge, Soul Seekerz u.c., bet viņas ierakstus izdod tādi ierakstu zīmoli kā “Sony BMG”, “Ministry Of Sound”, “Hed Kandi” un “Universal Music”. Kā fona vokāliste studijā un koncertos viņa strādājusi arī ar tādiem grandiem kā Westlife, Rodger Tylor (Queen), Dave Gilmore (Pink Floyd) un The Brand New Heavies.

Jaunajam singlam tapis arī video klips. To tāpat kā iepriekšējā [Ex] da Bass hita “Riga Nights” video versiju, režisējis Sergejs Prišvins no “Pervert Media Entertainment Studio”. Video skatāms šeit:


Pirmā dziesmas atrādīšana, piedaloties pašai Ritai Campbell, notika šogad 23.februārī “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā.

Jau tagad noslēgts līgums ar Amerikāņu kompāniju “Next Plateau Entertainment” par singla izdošanu un popularizēšanu ASV un Kanādā. Informācija sekos.

CD singlā iekļautas sekojošas versijas un remiksi:

1. Radio Edit
2. [Ex] da Bass Is Out Of Space Remix
3. Trebland Remix
4. Cosmonaut Remix
5. Candava Remix
6. Adam Liria Remix
7. DJ Whirl Remix 
8. Extended Mix
9. Video

Noderīgas saites:

http://exdabass.draugiem.lv 
http://www.myspace.com/officialexdabass 
http://www.youtube.com/officialexdabass 
http://www.myspace.com/ritacampbell 
http://www.illegal.lv 

 

+

/no vakardienas ziņām/

 

Apsveicam [Ex] da Bass, Rita Campbell, Polu Makartniju un kolēģus no “Mikrofona Ierakstiem” ar Lielbritānijas numur 1 singlu - “No More Lonely Nights”!

Piedāvājam Ulda Rudaka un [Ex] da Bass kolēģa Trakā Mārtiņa video komentārus par singla panākumiem:

/Platforma.lv 1.aprīlī/







22 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

ja godigi prieksh LV the best un klipaa chikse vnk ceertama :)

2 0 atbildēt

ļoti nepatīk.

0 0 atbildēt

njā, bet vismaz prieks, ka kāds no LV cenšas tiekties uz ārzemēm, lai popularizētu savu mūziku.

Un par to UK Top 40 nr.1 es gandrīz noticēju. :D

0 0 atbildēt

atbildot uz juneau komentāru " ļoti nepatīk. 

skaudība?

0 0 atbildēt

atbildot uz crazymix komentāru " ja godigi prieksh LV the best un klipaa chiks... " tā ir viņa čiepiņa :)

0 0 atbildēt

Vokāls varēja būt mazliet labāks, bet dziesma tīri tā neko klausāma jau ir . :)

0 0 atbildēt

Nu kapēc blondīiiiine????? Un kapēc tam čalim blondi mati, takš labāk tumši, kā gan to var nesaprast??? :O Un kapēc jaguārs? ??? Gluži kā tādā vācu klipā, pilns ar jaguāriem, varēja labāk būt kas šikāks piemēram golfs. :)

0 0 atbildēt