local-stats-pixel fb-conv-api

Its all gone.Pete Tong.23

63 2

Katrs,kurš ir bijis klubā kaut 10 minūtes,zina ,ka ir divu veidu DJ -tie kas spēlē mūziku un tie,kas spēlē ar pūli. Frankie Wilde ir otrā veida līderis! Vinš spēja sev aizraut līdzi visus! Nekas nespēja līdzināties ārprātam,ko Frankie veidoja uz deju grīdas... ja nu vienīgi viņa paša dzīve...

Frankie uzauga Brikstonā,Londonā,darot visus iespējamos darbus,lai nopelnītu kādu lieku naudiņu. Tad viņš pirka diskus un melodijas lai veidotu savu mūziku.







63 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

atbildot uz niks komentāru " un reku apraksts latvijas mēdijos par viņa ie... " filma nav jau par Pete Tongu....  

1 0 atbildēt

ideäla filma,lieliska raksta autore...ko vel vajag dziivee? :)

1 0 atbildēt

Nevaru nepiekrist autoram filma tiesam izcila !!!!!

1 0 atbildēt

Psc.. skatos daudzi lietotaji neizn aks ir PETE TONG

Viņš ir scenarists šai filmai jo ITKĀ personigi pazinis FRANKIE WILD. Pete Tong ir slavens DJ... ja jus nezinajat tad paklausities ESSENTIAL MIX - vienalga kuru setu - visuraidijumus vada PETE TONG. Filma laba..... velvienreiz LABA - bet neticu par to ka ta ir bijis dzīvē. Un reali tu neko nepastastiji - vnk atsastiji filmu un tož pa pusei... tapec "-"

1 0 atbildēt

Tā dziesma... :sirdspuksti: Perfekta!!!

0 0 atbildēt

super filma :)) iedeva emocijas par visiem 200%

0 0 atbildēt

atbildot uz normiys komentāru " filma ir loti laba, viena no manām topa filmā... " un tagad vēlreiz pārlasi manu rakstu :D īpaši zem piektās un sestās bildes :D

0 0 atbildēt

Filma super, un Pete Tong dziesmas ar super, esmu viņa dziesmu fane, bet vēl arvien nevaru aizmirst to , kā viņš cīnījās ar to kokaīna laci vienā kadrā :D :D :D

0 0 atbildēt

filma ir loti laba, viena no manām topa filmām, taču tā ir TIKAI FILMA !!!!

Autor pirms ko raksti painteresējies par šo mākslinieku, kurš it kā ir leģenda nevis tikai copy paste no neta. Un naher Tu tādā gadījuma liec tā aktiera bildes, kas ir filmā!? Kur tad īstais Frankie Wilde?

Domāju, ka šī filma ir īstenībā liels bullshits par mākslinieku, kurš nekad nav pastāvējis vismaz ar šādu vārdu noteikti nē..atrodi kaut vienu dziesmu, kuras autors ir frankie wilde, cik meklēju visas diezsmas ir citu dj veidotas un aizdotas filmas vajadzībām...

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " un reku apraksts latvijas mēdijos par viņa ie... " filma nav par pete tong ;) nekur pete tong biogrāfijā neatradu neko līdzīgu kā ir filmā :)

0 0 atbildēt

filmai nav ne vainas :)

0 0 atbildēt

domaaju,kaa shii ir iistaa filma par PETE TONG,bet cik skatos kkas pavisam cits. emotion

0 0 atbildēt

Kā nekā galvenajā lomā britu komiķis, pasmieties var un sižets ar ok  emotion

0 0 atbildēt

PERFEKTA FILMA emotion Iesaku noskatities visiem !!!!!!

emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz Pikabuu komentāru " esmu jau divreiz redzējusi un iesaku. īpatnēj... " šo filmu ir vērts noskatīties vairāk par vienu reizi ;)

0 0 atbildēt

esmu jau divreiz redzējusi un iesaku. īpatnēja filma, bet laba.

0 0 atbildēt

filma ir super,sountrack dziesma-viena no miljakajamemotion

0 0 atbildēt

buus jaanoskataas ^^

0 0 atbildēt

būs jānoskatās

0 0 atbildēt

atbildot uz Moonwalker komentāru " daudzi no mums norautos no cela, ja peksni kl... " nekad neesmu par to šaubījusies. daudzi noraujās no ceļa arī nebūdami slaveni un bagāti ;)

0 0 atbildēt