local-stats-pixel fb-conv-api

Immortal18

26 3

(Man liekas, ka šis raksts jau bija likts kaut kad.... nu labi ieliku ar..)

emotion Immortal emotion  ir black metal grupa no Norvēģijas, Bergenas kas radās 1990. gadā. Ar Abbath un Demonaz priekšgalā šī grupa guva savu popularitāti un var droši teikt ka šī grupa ir viena no tām leģendārajām black metal grupām, kas šo titulu ir pelnījusi. Viņu dziesmās galvenokārt ir dziedāts par šo iedomāto pasauli -Blashyrkh, kurā valda karš un ciešanas un tās valdnieku visuvareno ''Mighty Ravendark''. Tomēr viņu dziesmās var saklausīt un izjust arī daudz ko citu - daudz ko patiesu un viedu par mūsu pasauli, dzīvi vispār... Baudam mūziku - baudām īstenu black metal.

Ieliku dziesmas, kuras, manuprāt, ir vislabākās. (One by one mana mīļākā emotion )

 

 











26 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Bļēē.. Immortal ir tāds ziemeļu lielā kuiļa rūciens, viena no labākajām lietām, ko bleķī var saskatīt vispār. :D Hail!

2 0 atbildēt

sounds awesome.

<3

2 0 atbildēt

atbildot uz velns666 komentāru "  Dimmu video ir indeed unikāli :). Sha... " nu protams ja ir pikjis var dajebko uztaisit, un uzpirkt labakos muzikjus!!!

Tas ir iemesls kapec lielaka dalja metalhedu neklausas ne Dimmu burgeru, ne Filceeto Cradli.

Nenoliekshu ka abam grupam ir pa dziesmaam kas man patiik.

0 0 atbildēt

atbildot uz nagainis komentāru " Mūzika vēl būtu laba, bet video ir vienkārši ... " Lai gan man corpsepaint patiesībā patīk, piem. kā Shagrath`am, no vienas puses piekrītu. Tādas grupas kā Emperor vai Darkthrone neko tamlīdzīgu nelieto un bleķis viņiem ir vnk superīgs. :)

0 0 atbildēt

Mūzika vēl būtu laba, bet video ir vienkārši briesmīgi. Vai tie džeki patiešām neapzinās, ka viss tas corpsepaints nepadara viņus ļaunus un brutālus, bet gan smieklīgus? Tāda izrādīšanās ir lielākais blackmetāla trūkums.

0 0 atbildēt

atbildot uz NeZvers16 komentāru " nu protams ja ir pikjis var dajebko uztaisi... " Es tādus cilvēkus neuzskatu par metalheadiem. Tie ir kkādi random narrow-minded stulbi cilvēki, kuri klausās mūziku nevis tāpēc, ka tiem tā patīk, bet gan tāpēc, ka tā patīk citiem/viņa ir trvvee un tā tālāk. :)  

0 0 atbildēt

Gorgoroth is better

0 0 atbildēt

atbildot uz NeZvers16 komentāru " Markizs laikam sajauca ar parodiju par sho ... " bet iipashi neatshkiras :D

0 0 atbildēt

atbildot uz velns666 komentāru "  Parodijas es te neliku. Tās var apska... " Markizs laikam sajauca ar parodiju par sho klipinju http://www.youtube.com/watch?v=pdN7TVxtBNY

0 0 atbildēt

Nevaru noskatīties Mighty Ravendark nenokrītot no krēsla aiz smiekliem

http://www.youtube.com/watch?v=Nh8CfWEnSJ8

0 0 atbildēt

pat ieinteresēja šitie vidiņi un atradu vēl trulāku Beh*th izpildījumā :D

0 0 atbildēt

Tapēc, ka DB ir fakini sellouti un var atļauties taisīt klipus, kuru budžets pārsniedz šņabja kasti. tas vairs nav bleks.

0 0 atbildēt

atbildot uz metaals komentāru "Nav it kā parodija, bet tas ir tāds kā fakts pr... "  Dimmu video ir indeed unikāli :). Shagratham arī nav ne vainas

0 0 atbildēt

atbildot uz Markizs komentāru " pag tas otrs vidiņš ir parodija vai tiešām do... "

tu salīdzini ar Mighty Ravendark un paprasi šo jautājumu vēlreiz.  

0 0 atbildēt

atbildot uz Markizs komentāru "pag tas otrs vidiņš ir parodija vai tiešām domā... "  Parodijas es te neliku. Tās var apskatīties atsevišķi. Nu jā daži momenti viņu klipos ir mazliet ņirdzīgi, bet es vienmēr cenšos pie tā pieiet ar mazliet filosofisku nostāju. Tur kur viņš skrien pa kalnu mauprāt simbolizē black metal brīvību - nekas to nespēj apturēt. (nu tas tā mazliet par video....)

0 0 atbildēt

Nav it kā parodija, bet tas ir tāds kā fakts praktiski  - 95% black metālistiem video klipi ir šausmīgi truli un pat vienveidīgi - vislaik mežā/kalnos.

Dimmu Borgir vienīgie atšķirās ar kaut ko oriģinālu. :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Lācis Jogijs komentāru "Nevaru noskatīties Mighty Ravendark nenokrītot ... "

emotion a ko normāli ;)  

0 0 atbildēt

pag tas otrs vidiņš ir parodija vai tiešām domāts nopietni? :D

0 0 atbildēt