local-stats-pixel fb-conv-api

Immortal Technique22

36 4

Felipe Andres Coronels,dzimis 1978.gada 19.februārī Limā,Perū.Viņa vecēki bēga no Perū sakarā ar valstī notiekošajām nekārtībām 1980.gadā. Ta kā var teikt,ka visu mūžu pavadijis ASV,audzis Harlemā, Ņujorkā. Labāk pazīstams ar skatuves vārdu Immortal Technique ir reperis un politiskais aktīvists.Viņa lirikas pārsvarā ir balstītas uz politiskiem tekstiem,sociāliem viedokļiem,par rasismu,nabadzību un politisko skatuvi.

Viņam ir piedāvāti līgumi no Sony un Def Jam,bet nevienu no tiem viņš tā arī nav parakstījis,dodot priekšroku saglabāt pilnīgu kontroli par dziesmu producēšanu un norādot uz to,ka ierakstu kompānijas pelna pārāk daudz uz pārdoto ierakstu rēķina,pārdod ierakstus masveidā.Tapēc pats producējot un izdod savus ierakstu viņš pateicoties uzticīgo fanu daudzumam ir pārdevis tuvu pie 200.000 albūmu(oficiāli izdoto)

Biogrāfija:

Cornels ir dzimis militārajā hospitālī Limā.Pēc imigrēšanas uz ASV ,pusaudža gados viņš ticis vairākas reizes arestēts par kā viņš pats saka''pateicoties manai bērnišķigajai un egoistiskai rīcībai''.Mācījies  Manhetenes Īstsaidas vidusskolā.Drīz pēc iestāšanās Pensilvānijas štata universitātē viņš tiek arestēts par konfliktu starp uneversitātes biedriem un narkotiku izplatītājiem.Sakarā ar sodu,kas tiek piespriests viņš tiek apcietināts uz 1 gadu,jo nevar apmaksāt piespriesto naudas sodu.Pēc solījuma,ka mācīsies,tēvs viņam ļauj dzīvot pie sevis un viņš turpina studēt politiku (Baruch College) Barušas koledžā Ņujorkā vēl divus gadus.Atsaucoties uz bērnību un sociālo situāciju,viņš izlemj,ka viņam jākļust par mūziķihttp://en.wikipedia.org/wiki/New_York_City">.

Pieslīpējot savas dziesmu rakstīšans prasmi esot cietumā un nespējot atrast apmaksātu darbu pēc atbrīvošanas ,tapēc sāk pelnīt naudu ar underground cīņām(frestyle battles),drīz vien iegūstot sev atpazīstamību kā spēcīgam Mc's.

2001.gadā Immortal Technique izdod savu pirmo solo albūmu ar nosaukumu ''

Revolutionary Vol 1'',ko pilnībā sponsorē pats neparakstot nekādus līgumus ar ierakstu kompānijām un pats arī izplata ar freestyle battle iegūto naudu,Revolutionary Vol 1 satur klasiku''Dance With The Devil''.2002.gada žurnāla''The Source''  novembra numurā viņš tiek  pievienots  sarakstam,kurā tiek ievietoti pieprasītākie mūziķi ,kas atteikuši ierakstukompānijām.Nākamajā gadā viņa dziesma''Industrial Revolution''(no otrā albūma') tiek nominēta kā gada citāts ("Hip Hop Quotable") viņš ir vienīgais reperis,kuram piešķirta šī nominācija,esot bez ierakstu līguma un ierakstu kompānijas paspārnes.

Immortal Technique otro albūmu laiž klajā 2003.gadā: ''Revolutionary Vol 2''

2004.gadā Viper Records un 2005.gadā Babygrande Records atkārtoti izdod ''Revolutionary Vol 1'' ,lai disks būtu pieejams plašaikai sabiedrības daļai.

"Point of No Return" no Revolutionary Vol 2 ir izmantota radio šova ievads UFC 88 radio.

2005.gada vasarā sakarā ar Bin Ladena nootikumiem,tiek izlaists singls'''Bin Laden,' a vinyl single 12" piedaloties Mos Def un Dj Green Lantern. Singlā tika iekļauts remix  ar vēl divu repa leģendu piedalīšanos-Chuck D un KRS-One.

Tajā viņš apvainoja Bušu par 11.septembra notikumiem un Reiganu par Bin Ladena apmācīšanu.

2006.gadā apvienojoties pie projekta Immortal Technique dziesmas "Impeach the President," kopā ar DED PREZ un Saigon,iekļauj šo dziesmu mixtape,kurā aicina klausītājus piedalīties  aģitācijās un balsot pret Džordžu Bušu.

Immortal Technique's trešais studījas albūms, The 3rd World  tiek izdodts 2008.gada 24.jūnijā.Tas tiek pārdots vairāk kā 54000 kopijās un atnes zelta statusu par pārdoto albūmu skaitu undergrounda relīzei. Viņš turpina darbu pie saviem nākamajiem albūmiem,kas iznāks 2010.gadā pirmajā pusē ''The Middle Passage'' un'' Revolutionary Vol. 3''

Ienākumus no albūma The 3rd World   Immortal Technique ziedo labdarības organizācijai,kas Afganistānā izveido aprūpes centru ļoti slimiem bērniem no Kabulas.

2009.gada sākumā internetā noplūda dziesma"Democratie Fasciste (Article 4)" piedaloties Rockin' Squat(Franču-Brazīļu reperis) un Immortal Technique .Oficiālais izdošanas datums bija 12.maijs,kad vajadzēja iznākt Rockin' Squat albūmam "Confessions d'un Enfant Du siècle Volume 2'' Dziesma ir par tirāniju,nevienlīdzību utt. ,dziesmas vārdi ir trīs valodās,Rockin' Squat dzied franču valodā Immortal Technique angļu un spāņu valodās.Tā ir pirmā Immortal Technique starptautiskā sadarbība.

2009.gada sākumā parādās baumas,ka Immortal Technique veido kopdziesmu ar angļu underground reperi Lowkey,pirms oficiālas prezentēšanas dziesmas fragments parādās you tube,bet 27.septembrī tā tiek izlikta i tunes projekta ietvaros.Dziesmā tiek apspriesti dadzi svarīgi jautājumi kā  rasisms, pasaules revolūcija, karš, sociālisms, valdības kontroli, izvarošana, bads, koloniālisma, Classism, pašnoteikšanās un karš Irākā.

 

 

 

 

Immortal Technique   ir iedvesmojies no  vēstures un bieži vien politiķiem, piemēram Ali, Malcolm X, Che Guevara, César Chávez, Augusto Cēzars Sandino, Marcus Garvey, Tupaks Amaru II, Jose Carlos Mariategui, WEB Du Bois, Karl Marx, Toussaint L'Ouverture , Harriet Tubman, Emiliano Zapata, un Mumia Abu-Jamal. 

Izdotie albūmi:

    

2001: Revolutionary Vol. 1 2003: Revolutionary Vol. 2 2008: The 3rd World 2010: The Middle Passage TBA: Revolutionary Vol. 3

 

Sorry,ja kas nav tā kā vajag iztulkots,jo nepārvaldu angļu valodu perfekti

 

 

 

 

 












36 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Lūk tādam jābūt rakstam par mūziķiem - maxdaudz informācijas, respect emotion

5 0 atbildēt

atbildot uz MadaraDainis komentāru " Stulbie gangsteri " Kāds tur sakars ar gangsteriem?

Hip Hop netuvu nav nekāda sakara ar gangsteriem...

 

Runājot par Immortal Technique, vo šim čalim ir iespaidīgas lirikas un vismaz, kas orģināls.  

3 0 atbildēt

Viennozīmīgi, liels + par rakstu. =] Bet "The 4th Branch" nu gan varēji ielikt: http://www.youtube.com/watch?v=FgtoRHo-iqA Immortal Technique vispār ir izcils piemērs tam, ka nav japarakstās ar kaut kādu asinssūcošu mega rekordleiblu, lai kaut ko sasniegtu uz mūzikas skatuves. Viņu, protams, nekruķī pa MTV utml. šo iemeslu dēļ, bet vismaz viņu neviens nekontrolē un necenzē, un viņš saņem pilnīgi visus ienākumus no pārdotajiem albumiem un koncertiem, kamēr citi jaunie mākslinieki dabū tikai kaut kādus smieklīgus grašus no tā, ko viņi reāli varētu pelnīt uz savu roku. Un, kas ir pats galvenais, viņam ir cieša saikne ar saviem faniem un atbalstītajiem, jo viņš ne tikai ir talantīgs reperis, kura dziesmas ir ļoti patiesas un izglītojošas, bet arī sociālais aktīvists un revolucionārs.

3 0 atbildēt

4 h ir pārāk daudz priekš šāda raksta - 3 var paspētu uztaisīt, bet vispār labi, ka ir raksts, citādi kā te vairums spokos iemet 1 bildi + 1 video un sauc par rakstu..pff. Noteikti + par centību.

2 0 atbildēt

daudz nemt no wikipedija jau latviski tulkota raxta

2 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " Tev kas baigi vajag lai pa mtv krutjī? ja kr... " Ne tak... Tu mani laikam nedaudz pārprati. Manis teiktais ir attiecināms uz to, ka tas, ka mūziķi rāda pa MTV, nebūt nav nekāds talanta un veiksmīgas darbības rādītājs, vienkārši ir daudzi aprobežoti cilvēki, kas domā, ka, ja kādu daudz kruķī pa televizoru un radio, tad viņš ir ļoti talantīgs un ļoti daudz ko sasniedzis dzīvē, un tie, kurus pa kasti nevar redzēt attiecīgi nav neviena uzmanības vērti... It kā jau būtu labi, ka par tādu reperi kā viņš uzzinātu plašākas sabiedrības masas, ko teorētiski varētu izdarīt caur kaut kādu MTV, tomēr tas nekad nenotiks, jo pa MTV u.c. mūzikas kanāliem rāda tiaki kaut kādas jēlības un vergmūziķus, kuri slavas dēļ ir truli pardevušies, un arī ir skaidrs, ka mūzikas indusrijas manipulātori un valdība, darīs visu, lai mūzika ar šadu kontekstu nekad nesasniegtu masu ausis. Par Laimi, IT u.c., tā teikt, "conscious" repperi uzņem apgriezienus.  

2 0 atbildēt

atbildot uz detecta komentāru " Jā, ievēroju, Tev medaļa dienas malacis " kad dabūšu tad tikšu paldies

3 1 atbildēt

atbildot uz kukazha komentāru " daudz nemt no wikipedija jau latviski tulkota... " neiebraucu tavā komentā,varbūt vēlreiz un latviski? viss ir ņemts no wikpedia un tulkots latviešu valodā paša spēkiem izmantojot gan tildes biroju,gan google tulkotāju un iegildīts 4 stundu darbs  

1 0 atbildēt

atbildot uz thrasher777 komentāru " 4 h ir pārāk daudz priekš šāda raksta - 3 var... " nu noliekot portatīvo blakus un atverot lapu uz blakus monitora jā,bet klikšķinot turp šurp aiziet vairāk laika

1 0 atbildēt

Ir labs, tagad klausos the 3rd world albūmu.

1 0 atbildēt

atbildot uz kukazha komentāru " daudz nemt no wikipedija jau latviski tulkota... " kur wikpedia ir latviešu valodā šitas?

1 0 atbildēt

Labaakie paslaik ;)

1 0 atbildēt

+++++

1 0 atbildēt

gang bang

1 0 atbildēt

atbildot uz MadaraDainis komentāru " Stulbie gangsteri "

pats tu neesi ka ganksteris ?  

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " un padomā cik laika aiziet tulkojot un ne k... " Jā, ievēroju, Tev medaļa dienas malacis emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz detecta komentāru " Lūk tādam jābūt rakstam par mūziķiem - maxdau... " un padomā cik laika aiziet tulkojot un ne katram ir vēlēšanās un pacietība,šis ir jau ceturtais

2 1 atbildēt

atbildot uz ketricent komentāru " Ne tak... Tu mani laikam nedaudz pārprati. Ma... " Vari redzēt pa tv,kad ir kādi raidījumi,kas veltīti rap mūzikai,piem pa viva supreme utt. vai pa BET rap city

1 1 atbildēt

atbildot uz ketricent komentāru " Viennozīmīgi, liels + par rakstu. =] Bet "Th... " Tev kas baigi vajag lai pa mtv krutjī? ja krutjītu pa mtv nemaz netaisītu par viņu rakstu

1 2 atbildēt

šito palūdza pie cita raksta,lai ielieku rakstu par Immortal Technique ,kad apskatījos cik jātulko gribēju atmest ar roku,bet nu te ir rezultāts,gribēju LCN likt,nu tad vēlāk

1 2 atbildēt