local-stats-pixel fb-conv-api

Htda2

8 3

Cilvēks ir tāds īpašs "subjekts" , kuram ir tendence ietekmēties no citiem , tad nu arī es ieteikmējos no dažiem rakstiem šeiten un nolēmu arī uzrakstīt pirmo rakstiņu par mūziku.

Tātad , raksts būs par Trenta Reznora jauno projektu HTDA - How To Destroy Angels (tā neko nosaukums...) .

Pirms ķeros klāt jaunajam projektam , iespējams, dažiem būs interesanti, kas ir T.Reznors. Tad nu lūk , viņš ir dibinātājs super mega tera giga populārajai jeņķu Alternative/Industrial rock/metal grupai - Nine Inch Nails jeb NIN.

Par grupu NIN vien varētu baigo rakstu izveidot, jo grupa tiešām ir skandaloza un ir par ko stāstīt. Pieņemu, ka kāds varētu nezināt grupu , tad nu pēc paša gaumes iemetīšu kādus divus gabalus no viņa repertuāra. Trents tiešām ir ļoti kreatīvs mūziķis un viņa klipi parasti liek aizdomāties par dažādām lietām.

Otrs gabals, kas varētu daudziem nesimpatizēt pēc skanējuma , taču teksts liek aizdomāties par sevi, savu dzīvi.

Nu tas tā par Trenta skandalozo projektu , tagad par to projektu , ar kuru vēlējos iepazīstināt tos, kuri to vēl nav dzirdējuši.

HTDA ir vairāk vai mazāk pieskaitāms pie experimental, jo sadzirdami gan electro elementi ,gan industrial , gan noteikti arī kādi citi , kurus es nezinu , jo tik milzīgs el. mūzikas spečuks neesmu, nav īsti mans lauciņš.

Šādi cenšoties piepildīt šo laukumu(laukumu, kurā jāraksta teksts, ko publicēt) , gribās tomēr, lai izskatās vairāk vai mazāk pēc raksta , nevis kaut kāda 3 teikumu un 3-10 video garu ierakstu ar domu - šitā grupa man ļoti patīk. Tas vienkārši nerosina nekādu interesi pat iedziļināties, ko autors sniedz.

HTDA tikai šogad oficiāli ir dibināti, proti 2010. gadā. Sastāvā ir gan pats Trents, gan arī viņa sieva. Grupa jau paguvusi izlaist EP(Kaut kas pa vidu starp singlu un pilnformāta albūmu) ripuli ar sešām dziesmām. Kopumā interesants darbs, kas neprasa būt noteikta mūzikas žanra cienītājam, lai patiktu šis albums.

Es pat atļautos teikt, ka mūzika ir nomierina un ievieš sevī tādu "kosmisko" sajūtu, ko grūti aprakstīt , bet gan jau daudzi to ir izjutuši.

Visus gabalus , protams, var atrast jūtubē , bet gribu pievērst uzmanību konkrēti diviem gabaliem , kas , manuprāt, ir tie spēcīgākie nomierinātāji.

HTDA EP albūmu var dabūt bez maksas no viņu oficiālā saita - http://www.howtodestroyangels.com/









8 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

hey hey hey, es taisīšu par NIN rakstu :D

0 0 atbildēt