local-stats-pixel fb-conv-api

Happy Tree Friends svin 10 gadu jubileju8

34 0

Happy Tree Friends radās 2000. gadā. To izveidoja  vīri: Rhode Montijo, Kenn Navarro, Warren Graff, and Aubrey Ankrum. Sākumā filmiņas rādīja tikai filmu festivālos, taču tagad tos var redzēt arī vairākās valstīs, piemēram, Francijā, Vācijā, Brazīlijā, Meksikā utt..

Lielo panākumu dēļ, šova veidotāji izdeva arī 4 DVD filmas (First Blood, Second Serving, Third Strike and Winter Break). To sastāvā ir filmiņas, kuras var redzēt mājaslapā, tācu ir arī vairākas, kuras ir iekļautas tikai DVD.

Varoņi.

Kopumā seriālā pavisam ir 20 varoņi: Disko lācis, Petunia, Nutty, Flaky, Cuddles, Toothy, Splendid, Giggles, Russell, Flippy, Shifty, Handy, Lifty, Cub, Lumpy, Pop, The Mole, Sniffles, Mime, Cro-Marmot. Šova veidotāji iespējams, ka piecienos vairāk kā vienu varoni. Visiem varoņiem, izņemot Lumpy un Sniffles, ir sirsniņformas deguni. Pirmajās filmiņās varoņi spēlēja vienkāršas bērnu spēlītes un uzvedās kā bērni. Taču tagad viņi jau izturas kā tīņi un pieaugušie.

Filmiņas saturs:

Filmiņas sākumā grāmatas veidā parāda kādi varoņi piedalīsies un filmiņas nosaukumu. Sērijas beigās reti kurš no varoņiem paliek dzīvs: viņi vai nu iekļūst sadzīves avārijās, vai nu viens otru visdažādākajos veidos nogalina.

Happy Tree Friends video klipā:

Fall Out Boy mūzikas video "The Carpal Tunnel of Love" ir viena no Happy Tree Friends epizodēm. Fall Out Boy grupas dalībnieki klipā ir kā viesi. Taču arī šī klipa beigās visi varoņi, tai skaitā arī grupas locekļi, iet bojā.

Spēle:

Happy Tree Friends: False Alarm ir izlaista 2008. gada 25. jūnijā. Spēle ir domāta Xbox 360 un PC.







34 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

šito agrāk bija interesanti skatīties, bet dikti ātri apnika :/ Pārāk vienveidīgs

1 0 atbildēt

a veidotājiem ir normāls psihiskais stāvoklis? :/

1 0 atbildēt

tas alnis ir Vnk :D :D :D

0 0 atbildēt

(party) ;DD

0 0 atbildēt

slima multene reiz redzēju vienu sēriju un slikti palikaemotion

0 0 atbildēt

Tik stulba multene, ka smiekli tikuntā nāk :D

0 0 atbildēt

Šausmīga, bet baigi smiekli nāk skatoties

0 0 atbildēt

zybis

0 0 atbildēt