local-stats-pixel fb-conv-api

Gummo6

30 0

Filma, kura nekad nav nonākusi uz lielajiem ekrāniem un nekad nav piedzīvojusi skaļas reklāmas, sarkanos paklājus un popularitāti.

Filma, kura nav jāizbauda, skatoties uz pievilcīgu aktieru iedegušajiem ķermeņiem, klausoties perfektos dialogos, sekojot līdz elpu aizraujošam sižetam.

Filma, kurā aktieri tika nolasīti nejauši uz ielas, kuru uzņēma 20 dienas, kurā nav sižeta, tikai stāsts...

Stāsts par mazu, nabadzīgu pilsētiņu Kseniju, Ohaijo štatā, kas nekad tā arī nav tikusi pilnībā atjaunota pēc 70.gados notikušās viesuļvētras, kad daļa iedzīvotāju tika nogalināti.

Stāsts par tās iedzīvotāju garlaicīgo dzīvi un kā viņi šo dzīvi pavada vai iznieko.

Stāsts  par diviem puišiem padsmitnieku vecumā, kas braukā pa pilsētiņu ar saviem riteņiem, nogalinot kaķus un ostot līmi, par vīru, kas izmanto savu garīgi atpalikušo sievu kā prostitūtu, par 12 gadnieku kurš ir gejs un arī nogalina kaķus, iebarojot tiem tuncī iemīcītus stiklus, par trim māsām, kas pavada laiku, mēģinot palielināt savas krūtis un sapņo kļūt par striptīzdejotājām, par sešgadniekiem, kuriem vārdu krājums neatpaliek no rūdīta cietumnieka, par 13gadnieku, kurš braukā ar skrituļdēli un valkā rozā zaķa ausis, par melnādainu punduri, kurš mierina piedzērušos geju, jo viņu nomāc bērnības traumas un seksuāla rakstura problēmas, par pedofīliju, antisociālu vidi,skinhediem un slepkavībām.

Šis ir viens no tiem gabaliem, kas daudziem nepatiks,bet  mani spēja noturēt pie ekrāna līdz beigām. Filma, kuru noskatoties, tiešām gribas, lai 2012 gads pienāk ar blīkšķi, kas noslauka tādu sabiedrības slāni no zemes. Iesaku visiem šizīgo filmu cienītājiem, pārējiem labāk nemaz nevilkt, jo tas būs zemē nomests laiks.

16+

Dažas pērles:

Solomons: '' Dzīve ir skaista. Tiešām tā ir.Pilna ar skaistumu un ilūzijām.Bez tās tu jau būtu miris.''

Edijs: '' Es lietoju ritalīnu. Tā nav narkotika, kas tevi sačakarē, bet gan padara normālu''

Ievads: '' Pirms pāris gadiem šeit pāri gāja tornado.Tas nogalināja cilvēkus pa labi un pa kreisi. Kaķi mira. Suņi mira. Mājas pārrāva uz pusēm un varēja redzēt kā kaklarotas karājas uz koku zariem. Visur rēgojās cilvēku kājas un kakla kauli.Olivers atrada kāju uz savas mājas jumta.''





30 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://imdb
youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Lieku +

1 0 atbildēt

lieku + noskatishos

1 0 atbildēt

Piedur...

0 0 atbildēt

atbildot uz rupeklis komentāru:

Pamēģini ''Kids''. Kaut kad sen atpakaļ skatījos, bet neriskēšu aprakstu likt, jo īsti neatceros par ko tur bija. Katrā ziņā uz to pusi būs. Pusaudži, sekss, narkotikas utt. Šovakar noskatīšos un ielikšu precīzāku info.  

0 0 atbildēt

atbildot uz rupeklis komentāru " mosh kads var pateikt kura dziesma skaneja :

vega 4 -life is beautiful ?  

0 0 atbildēt

atbildot uz rupeklis komentāru " mosh kads var pateikt kura dziesma skaneja ti... " ganjau domaji BORA-fundamental love

0 0 atbildēt