local-stats-pixel fb-conv-api

Flaying4

24 2

Šoreiz aplūkosim grupu "Flaying" . Latviešu death mteal/ grindecore grupu ,kuru gan jau zin katrs  ,kurš klausās šāda tipa mūziku.:)

 

Grupa FLAYING dibināta 2001 .gadā kopā sanākot ģitāristam Sergejam ( ex BUTCHERS ) un ģitāristam Viktoram ( ex DISGORGED ) . Kā basģitārists tika pieaicināts Kārlis ( PRETERNATURAL ) , kā bundzinieks Jevgēņijs ( PRETERNATURAL ) un vokālista vietu ieņēma Ruslans ( ex SANCTIMONY ) .

Ņemot vērā visu dalībnieku muzikālās darbības vēsturi un pieredzi , gaumi un ietekmes , neradās nekādi jautājumi par FLAYING muzikālās darbības stilu - Brutal Death/Grind .

2002 gads FLAYING vēsturē iezīmējās ar pirmajiem koncertiem . Gada laikā tika nospēlēti neskaitāmi koncert Latvijā , tostarp iesildot tādas pazīstamas grupas kā IMPALED NAZARENE , SANATORIUM , VADER un DISMEMBER .

Pēc divu gadu kopdarbības FLAYING pameta Sergejs un Ruslans . Viņu vietu ieņēma ģitārists Viesturs ( SANCTIMONY ) un vokālā ārprāta speciālists Jānis .

Jaunajā sastāvā tika turpināts darbs pie debijas albūma materiāla un nospēlēti daudz koncertu Latvijā un Lietuvā , tostarp dalot sktuvi ar CANNIBAL CORPSE , SPAWN OF POSSESSION , DEVILIN un NEOLITH .

2005. gada 22. Februārī FLAYING sāka darbu studijā un mēneša laikā tika ierakstītas 10 pašu radītas kompozīcijas . Vasara pagāja piedaloties brīvdabas pasākumos , tādos kā – HARD ROCK LAAGER Igaunijā kopā ar KATATONIA , LORD BELIAL un DARZAMAT un pašmāju METALSHOW OPENAIR . Gads tiek piebeigts ar koncert Viļņā iesildot VITAL REMAINS .

2006. gada sākumā veiksmīgi noslēdzās izdevējkompānijas meklējumi . Līgumu FLAYING paraksta ar EPIDEMIE RECORDS no Čehijas un jaunais albūms COMMANDMENTS-VIOLATED ierauga dienasgaismu 2006 gada maijā .

2007. gads tiek iesākts ar koncertu Rīgā iesildot pasaulslavenos grindcore ikonas NAPALM DEATH.

2008. gada Decemdrī grupu pamet viens no tās dibinātājiem, ilggadīgais cīņu biedrs, ģitārists Viktors Agejevs.

2009. gada sākumā notiek koncerti Latvijā un Lietuva. Turpinās darbs pie materiāla jaunājam albūmam.

 







24 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://frype.com/Flaying
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

īpaši neesmu death metal cienītājs, bet nu neko sliktu tāpat nevar teikt pa latviešiem un klausīties var.

0 0 atbildēt

Viktors jau apmēram gadu nav iekš Flaying! Viņš tagad spēlē iekš Dry Decay.

0 0 atbildēt

nu tur biografija ari rakstits ir....

0 0 atbildēt

atbildot uz TevaDels komentāru " nu tur biografija ari rakstits ir.... "

 

Ui, neieraudzīju!  

0 0 atbildēt