local-stats-pixel fb-conv-api

Filma ko ir vērts redzēt ja patīk fantastika !!!9

46 4

'Sunshine' stāsta ne pārāk tālu nākotni, kad ievērojami kritusies Saules aktivitāte, līdz ar to uz Zemes ir sākusies polārā ziema un tuvākajā laikā gaidāms pilnīgs gals dzīvībai uz mūsu planētas. Cilvēces pēdējā cerība uz glābiņu ir kosmosa misija kapteiņa Kanedas vadībā, kurai ir mērķis nogādāt iespējami tuvu Saulei īpašu atombumbu, kuras mērķis ir dot Saulei impulsu aktivitātes atjaunošanai. Pēc pusotra gada lidojuma kuģis ar astoņu cilvēku ekipāžu tuvojas savas misijas mērķim, taču ap šo laiku līdz šim veiksmīgais lidojums sāk kļūst arvien problemātiskāks. Kuģa psihologs Sīrss sāk kļūt atkarīgs no Saules gaismas, tiek pieņemts droši vien kļūdains lēmums doties atrast iepriekšējo tādā pašā misijā devušos kuģi, lai paņemtu arī tā atombumbu, un pamazām filma pārvēršas par 'kurš izdzīvos pēdējais' veida trilleri.



46 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

kkas liidzzigs " Tomaati uzbruuk zemei"

5 1 atbildēt

"Kuģa psihologs Sīrss sāk kļūt atkarīgs no Saules gaismas."  Tas nu gan  ir interesanti....

2 0 atbildēt

kkas līdzigs 2012

1 0 atbildēt

nop, sūds un 2012 arī sūds, neiesaku nevienam!

1 0 atbildēt

So film nu nekadi nevar salidzinat ar 2012 ta filma tiesam bija neskatama !!!

1 0 atbildēt

lieliska filma..garanteeju! 

1 0 atbildēt

atbildot uz BangOut komentāru " nop, sūds un 2012 arī sūds, neiesaku nevienam! " un tu pats no tā paša lipināts :D

 

2012 bij ok, šs gan liekas so so.. jo vairāk tapēc, ka tā ir netāla nākotne un pēkšņi ne no šā ne no tā zvaigzne Saule sāk atdzist ( kas nenotiek tik ātri ar šāda izmēra zvaigznēm ), nu es piekristu ja tas būtu pēc pāris miljoniem gadu.

0 0 atbildēt

atbildot uz NomNomNom komentāru " "Kuģa psihologs Sīrss sāk kļūt atkarīgs no Sa... " nu vēl jo vairāk tapēc, ka rodas jautājums.. kā viņam ar redzi ? :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt