local-stats-pixel fb-conv-api

Eross Ramazoti- mūzika, kas iedvesmo.6

Gluži vai neticami ,bet šī gada 4. aprīlī pie mums Latvijā viesosies viens , no pasaulē atzītākajiem mūziķiem Eross Ramazoti. Viņa liriskās melodijas un kaislīgie ritmi, spējuši savaldzināt un noturēt miljoniem dažāda vecuma fanu visā pasaulē!

Ramazoti nāk no vienkāršas strādnieku ģimenes Romā, un neskatoties uz iegūto pasaules slavu spējis saglabāt vienkāršību un sirdsskaidrību savā mūzikā. Maigais un samtainais izpildījums, neatstāj vienaldzīgu gandīz nevienu sievieti plašajā pasaulē, tanī pat laikā smeldze, kas caurvij šīs melodijas ir pazīstama pat visvīrišķīgākajam mačo.

Koncerttūres ietvaros tiks prezentēts Ramazoti jaunākais albums “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”), kurā apkopotas 11 brīnišķīgas melodijas. Dziesmās atspoguļots mūžīgais konflikts starp vēlmi pēc brīvības un nepieciešamību izjust drošību un stabilitāti. Lai gan mākslinieks sasniedzis cienījamu vecumu, dziesmās atspoguļotas tieši jauniešiem ļoti aktuālās problēmas kā, piemēram, albuma pirmajā singlā “Parla con me” (“Runā ar mani”) stāstīts par to ,cik lielā mērā modernās tehnoloģijas iespaido cilvēku, norobežojot to no reālās dzīves. Protams, ka klausītājus priecēs ne tikai jaunās, bet arī sen zināmās un sirdij tuvās melodijas.

 Arī par lieliska šova cienītājiem padomāts- skatītājus pārsteigs unikāli gaismu efekti, kas apmirdzēs īpašajos, tieši viņam darinātajos  „Dolce & Gabana”  tērpos ģērbto  mākslinieku.

Šis koncerts sniegs lielisku iespēju izbaudīt īstu romantiku, piedzīvojot neviltotas emocijas un izjūtot kā mūzikas skaņas liek skudriņām skriet pār muguru .Tā būs iespēja ieelpot Itālijas kaislības un sauli jau tagad, kamēr pie mums aiz loga vēl vīd pelēkais pavasara sniegs.

 

Mākslinieks savas karjeras laikā sadarbojies ar tādiem pasaulslaveniem mūziķiem kā Tīnu Tērneri, Selīnu Dionu, Andrea Bočelli, Džo Kokeru u.c. , un izdevis 15 veiksmīgus albumus, kas pārdoti vairāk kā 50 miljonos kopiju.

Biļetes uz Erosa Ramazzotti koncertu iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.



44 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Mazliet jau tā kā velk uz reklāmu, bet...mūziķis lielisks! :)

p.s. - 100% apmeklēšu šo konci!

0 0 atbildēt

man arī patīk, tāds visai savdabīgs! ir labs

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

Es ar bliezīšu uz viņu. labākās vietas jau ir manā kabatā ;)

0 0 atbildēt

sita man agrak viena no milakajam dziesmam bij!! +++++++++++++++++

0 0 atbildēt

nu jā, varētu aiziet uz to koncertu, izklausās labs. :)

0 0 atbildēt