local-stats-pixel fb-conv-api

Eluveitie-Everything Remains as it Never Was2

8 2

Kā jau soliju,tad šodien preperēsim Everything Remains as it Never Was.

 

Pēc manām domām vislabākais Eluveitie albūms.Katrā dziesmā ir kas īpašs un piesaistošs.Neviena dziesma nav garlaicīga.Protams,arī šajā albūmā visas dziesmas ir vienlīdzīgas,tikai vienas ir vienlīdzīgākas par citām.Uz kopējā skata pat ļoti izceļas Quoth the Raven un Kingdom Come Undone.Kāpēc?Pastāstīšu nedaudz vēlāk.

Manas mīļākās dziesmas.

Protams intro dziesma Otherworld.Kā vienmēr episks sākums kaut kam...episkam.

Thousandfold-pirmā dziesma ko dzirdēju no albūma.Tad,kad dzirdēju/skatījos klipu vēl nemaz nezināju,ka šiem ir jauns albūms.Ja noņemtu tos tautas instrumentus,tad būtu ideāls melodiskais nāvinieks,bet to gan labāk nedarīt.

Un nu par albūma "autsaideriem".

Kingdom Come Undone-sākums ir kā In Flames vai kam tamlīdzīgam.Karoče kā modernajam mdm,bet labi,ka tāda nav visa dziesma un pēc laika pievienjas arī tautas instrumenti.Taču šī dziesma man vēl neliek jizzot biksēs.

Quoth the Raven-And I jizz in my pants.Nopietni.Pirmo reidzi klasoties tiešām bija sajūta,ka tūlīt bikse būs pilla no laimes.Itkā sākumā neliekas nekas īpašs,bet visi joki sākas piedziedājumā,kad pievienojas sievišķis.Tuvu dziesmas beigām ir tāda kā runājamā pauze un visa runa nobeidzas ar Andželas Grosovas cienīgu bļāvienu.

 

Nu par šo albūmu tas tā kā būtu viss.Nākamais dienas kārtībā ir Dark Fortress-Ylem.Kaut kad būs.











8 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nepiekritīšu tev laikam tomēr...

Šajā albūmā pietrūkst tās atdeves, kas bija iepriekšējos...

Pietrūkst tās noskaņas, dabas klātbūtnes un tas, ka dziesmās nemanu Seno Gallu valodu, kas tika izmantota kā pamata iepriekš...  Manuprāt

Jaunais ripulis izklausās pēc tā, no kā es baidījos : pēc megastāriem, problēma apstāklī, ka viņi ir kļuvuši pārāk atpazīstami un slaveni, tapēc viņi sāk atgādināt masu produktu, jo uz viņiem var taisīt naudu...

Bet nu ceru, ka viņi pārdomās, izvērtēs, nonāks pie secinājumiem un nākošais ripulis pārsteigs arī mani...

0 0 atbildēt

nav ko teikt laba Shveicu grupa emotion

0 0 atbildēt