local-stats-pixel fb-conv-api

Eliots – Bārdas naža asmens (video)5

Piedāvājam noskatīties PKI dalībnieka un Latvijas neatkarīgās hip-hop’a scēnas pazīstamās figūras, Eliota Oušena, debijas videoklipu. Kompozīcija „Bārdas naža asmens” ir no izpildītāja topošā miksteipa un šo dziesmu ir producējis perspektīvais latviešu bītmeikers – Oriole.

Eliots nenoliedz, ka ir pretrunīgs izpildītājs un nekaunās no savām pretrunām. Tieši šie nepārtrauktie sevis meklējumi viņam ļauj ielikt lirikā plašāku izjūtu amplitūdu. Balansēšana „uz asmens” simbolizē nestabilo stāvokli, kurā piespiedu kārtā jāatrodas māksliniekam, lai tas spētu pārvērst savus pārdzīvojumus kreativitātē. Tā ir trausla robeža starp dzīvi un izdzīvošanu, mīlestību un atkarību, bohēmu un alkoholismu, melanholiju un depresiju, jūtu pārbagātību un nervu sabrukumu. No kreatīvā ir tikai viens solis līdz destruktīvajam un otrādi.

Videoklips ir ieturēts vislabākajās zema budžeta tradīcijās. Tas trāpīgi raksturo noskaņas, kuras valda PKI aizkulisēs un dziesmas autora ikdienā. Bet tāpat kā jebkura dziesma vai albums, tā ir tikai aisberga redzamā daļa. Klipu filmējis un montējis Indulis „Švāģers” Griezis.



14 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Nu bāc... apsteidza mani :/  Bet patīk bīts :)  +++

2 0 atbildēt

vinjam freestyle sanak labaak :)

2 0 atbildēt

Biits labs,bet vaardi kka nepatika :/

0 0 atbildēt