local-stats-pixel fb-conv-api

Electric Daisy Carnival0

23 0

Nesen rakņājoties netā uzodu par vienu festu, un nu jau savos dzīves plānos esmu ievietojis šo grandiozo pasākumu.

Lai jums būtu patīkamāka lasīšana un saprastu kas būtībā šī ir par mantu, aizripiniet līdz lejai un noskatieties šī festa oficiālo tādu kā traileri (labums sākas ap 1:30).

(Visu esmu pārtulkojis no wikipedia`s).

Electric Daisy Carnival (turpmāk tekstā EDC) ir gadskārtējs elektroniskās deju mūzikas festivāls, kas norisinās pēdējā Jūnija nedēļas nogalē Dienvidkalifornijā, bet ir arī noticis Teksasā, Puertoriko un Kolorādo. 2009. gadā EDC norisinājās divas dienas, kas pulcēja apmēram 130 000 cilvēku, padarot to par lielāko deju mūzikas festu ārpus Eiropas. EDC parasti ir daudz sponsorēto skatuvju no Giant, So Sweet, Bassrush, Club Melodic, Beatport, Saturday Night Sessions, One Tribe, Rock The Bells, un Spaceland.

 

Nedaudz no vēstures: pirmais EDC notika 1997. gadā. Agrāk šis pasākums noticis dažādās vietās (visas, protams, Dienvidkalifornijā), piemēram, (vietu nosaukumus netulkošu) Losandželosas Memoriālajā Kolizejā un Exposition Park Losandželosā, National Orange Show Events Center San Bernardino, Queen Mary Events Park in Long Beach, Lake Dolores Waterpark in Mark Lapro Barstow, Hansen Dam in Sylmar, un International Agri-CenterTulare. 

 

EDC parasti ir dažādas skatuves dažādajai elektroniskajai mūzika, talantīgajiem māksliniekiem un vizuālajiem efektiem.

2010. gadā Losandželosā pa divām dienām EDC bija apmeklējuši ap 185 000 cilvēku.

Un viena nepilngadīga mūdža (atvainojos) dēļ, kurš 2010. gada EDC otrajā dienā nomira, Losandželosas Memoriālajā Kolizejā visus pasākumus gribēja atcelt (ieskaitot EDC), atrisinājumā: visos pasākumos, kas tur norisinās - vecuma ierobežojums - 18 gadi.   (cik personīgi zinu, tad visu laiku EDC ir bijis šāds noteikums, bet tagad, acīmredzot, viss būs stingrāk).

2010. gadā tur ir uzstājušies šādi mākslinieki (atlasīju tos pazīstamākos): Armin van Buuren, Above & Beyond, Benny Benassi, Will.i.am, Laidback Luke, Afrojack, Dada Life, Bart B More, Fedde Le Grand, Avicii, Kaskade, Dj Chuckie, MSTRKRFT, Wolfgang Gartner un, protams, DAUDZI citi, ļoti daudz.

Tas būtībā arī viss, vairāk info wikipēdijā, tur vēl atrodama info par EDC, kas risinajies Kolorādo, Puertoriko utt.

Cerams Jums šis raksts patika, centos no visas sirds.

Paldies. :) 



23 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000