local-stats-pixel fb-conv-api

Dmx8

6 10

Earl Simmons (dzimis 18 decembris 1970), labāk pazīstams ar savu posms vārds DMX ir amerikāņu māksliniekam, kas palielinājās līdz slavu beigās 1990. Viņa posma nosaukums apzīmē Dog Man X, nosaukumu viņš izmantojis, kad viņš pirmo reizi sāka rapping 1990. Līdz šim, viņa vislabāk pārdoto albumu ir viņa 1.999 albumu ... Un tad vēl bija X, kura Featured singls "Puse Up (Up in Here)". Kā aktieris, viņš arī starred in filmu vēders, Exit Brūces, Cradle 2 Grave, Romeo Must Die un pēdējās stundas, un viņa paša realitātes šovu sērija Soul of Man par amerikāņu kabeļtelevīzijas tīklu, BET. 2002 DMX wrote autobiogrāfisko grāmatu ar nosaukumu EARL: Autobiography of DMX. Viņam ir arī plaša aresta ieraksts [1]. Viņš ir 5.labākais pārdošanas reperis, ar 30 miljoniem pārdoto vienību. Šobrīd viņš ir apmācību boksa cīkstēšanās un ir plānots, lai viņa debija decembrī Alabama Pride kā saskaņā kartes Butterbean vs Tank Abbott [2]. Coolio būs aizstāt DMX kas paredzēts boksa tracis, ka DMX atbalstīja prom no pēdējās nedēļas . Kā ziņots iepriekš, DMX bija slated lēkt ar gredzenu pret cīnītājs Eric Martinez nākamajā mēnesī, bet reperis izvilka minot bažas par drošumu. Par cīņu veicinātāja, Thunder Promotions apgalvoja, ka DMX vēlējās cīnīties fiksēto un viņi notrieca viņa lūguma. [3]

Stulbais google tulkotajs











6 10 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Mācies angļu valodu, bļin :D

3 0 atbildēt

norēcos par to aprakstu :D ...

3 0 atbildēt

tulkojums iesparda, cmon ja pats nevari iztulkot tad nu labk neliec rakstus + nevaino google tulkotaju, jo tu seit esi tas stulbais, jo kaa redzams google kko ir spejis iztulkot, bet tu vismaz latviski neesi macejis kludas izlabot.

P.S es ari paarrecos par aprakstu. :D

P.S.S par to smieklu devu vien jaaliek +

0 0 atbildēt

es jau nesaku ka man apraksts nepatik, pat loti, nebiju taa smeejies sen. :D

0 0 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

         Lasot aprakstu man uz brīdi likās, kad esmu neandertālietis, ar salauztām smadzenēm. Man vajadzīgs būs laiks, lai atkoptos pieprasu kompensāciju. 

0 0 atbildēt

pielabot tekstu jau var arī pēc pārkopēšanas,bet laikam ne visi māk lasīt un rakstīt

0 0 atbildēt

patīk DMX

0 1 atbildēt