local-stats-pixel fb-conv-api

Dark funeral1

10 0

Zviedru black metal grupa ''Dark funeral'' radās Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā 1993. gadā. Protams, viņu lirikās ir sātanisms un anti-kristietība. Grupas dibinātāji Lord Ahriman (Micke Svanberg) un Blackmoon (David Parland). Pirmais pašfinansētais albūms iznāca jau 1994. gadā ar nosaukumu 'Dark funeral''(Vienu no tā albūma dziesmām ''Open tha gate'' ieliku pie video, lai izprastu, kā šie skanēja pašā sākumā). Grupai kļūt mazliet populārākai palīdzēja ''Gorgororth'' un ''Marduk''.

1995. gada grupa beidzot nolēma sagatavoties sava pirmā pilnā albūma iznakšanai un tas albūms ir ''The secrets of black art''. (Satan's Mayhem ir kā otrā dziesma no šī albūma video sadaļā), tomēr albūms pilnībā iznāca tikai 1996. gadā. Īsi pēc tam grupa pirmo reizi uzstājās Berlīnē. Grupa kļuva plaši populāra, koncertējot ASV. Tika izveidots vēl viens albūms: Vobiscum Satanas (1998) (pie video dziesma ''Thy Legions Come'' ).

Trešais albūms ar nosaukumu Diabolis Interium (2001). Dziesma ''The arrival of Satan's empire''. 2002. gadā grupa pirmo reizi koncertēja Austrumu valstīs: Japānā, Singapūrā un Taivānā.

De Profundis Clamavi Ad Te Domine - tā saucas grupas kartējais albūms, kas ierakstīts ''dzīvajā'' (LIVE). Grupa apceļojusi bez maz vai visu pasauli; bijusi Dienvidāfrikā, Čīlē, Kolumbijā, Brazīlijā. 4. video

2005. gada oktobrī grupas ceturtais studijā ierakstītais albūms ''Attera Totus Sanctus'' tika izveidots. Albūms tika pozitīvi novērtēts un guva lielus panākumus.

Angelus Exuro pro Eternus (Mūžīgi dedzinot eņģeļus) - 2009 gada iznākušais albūms. Albūms tiek aprakstīts kā daudz dinamiskāks un dažādāks nekā pārējie, tajā pašā laikā nezaudējot to ''odziņu'', kas Dark funeral ir raksturīgs no agrajiem black metal gadiem. ( 5.Dziesma ''My funeral'') !!Let's rock!!

Grupas locekļi: E.M Caligula (vokāli); Lord Ahriman (ģitāra); Chaq Mol (ģitāra); Dominator (bungas); B-Force (bass).











10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Šo trešdien Melnajā Piektdienā :)

0 0 atbildēt