local-stats-pixel fb-conv-api

Daktere Kvinna...kurš vēl atcerās?9

92 1

Tā kā nedēļas nogalē uzsāku veco seriālu apskatu, lai tos atsauktu arī citiem atmiņā, tad tagad atgādināšu par diezgan feinu, pat ģimenes seriālu (vismaz mūsu mājās) - Dakteri Kvinnu!

Seriāls tika uzņemts 5 gadus no 1993. - 1998., tas tika pārraidīts vairāk kā 100 valstīs.

Sižetiņa pamatlīnija bija, ka notikumi risinājās 1870-tajos, Daktere Kvinna, pilsētniece, pēc tēva nāves izdomāja sākt praktizēt mazā pilsētā - Kolorādo Springsā, sadraudzējas (ja nemaldos sadraudzējās) ar sievieti vārdā Šarloti, kura pēc čūskas kodiena mirst, Daktere Kvinna nu ir spiesta rūpēties par tās 3 bērniem. Problēmas viņai sagādāja, ka šis laiks bija, kad vēl sievietes īsti ārsta praksē nestrādāja, tas vienkārši nebija tā pieņemts, tāpēc viņai sākumā negāja diez ko viegli ar klientūras iegūšanu, bet tas jau laika gaitā mainījās. Kā jau visos seriālos - arī bija "love story", jo viņa iemīlējās kādā indiānī - Sallijā (ar gariem matiem, tīri jaukas, atlētiskas miesasbūves), tā nu viņa katrā sērijā risināja kādu problemātiku (indiāņu problēmas, slimību problēmas utt).

 

Mans personīgais un subjektīvais komentārs - seriāls bija foršs, par tiem laikiem vispār reti nākas redzēt kādu kvalitatīvu un interesantu filmu/seriālu, tikai dažreiz krita uz nerviem tā mūžīgā indiāņu problemātika ar "Dejojošo Mākoni", rezervātiem utt., jo man, esot mazai 9-10 gadus meitenei, vairāk gribējās "action", jo tās runas par un ap indiāņiem (kurās, protams, bija dziļa jēga un saturs) mani īsti nesaistīja!

Lai nu kā - labprāt tagad noskatītos dažas sērijas un jau ar citu attiekmsi un skatu uz tām! 

92 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

johaidī- Sallijs ar gadiem kā vīns- tikai skaistāks un labāks paliek! :) (cik nu var ticēt bilžu svaigumam :) )

Bet par seriālu- jā, arī mūsu ģimenē tas bija absolūtais ģimenes seriāls, kuru varēja skatīties, nesatraucoties, ka vecāku klātbūtnē pēkšņi ekrāna priekšā izleks kāda nepiedienīga gultas aina un TV tiks pārslēgts!!! :D

5 0 atbildēt

kad biju siiks skatiijos kvinnu!patika, bet par rakstu +!

4 0 atbildēt

ai, kā man šitas patika :) žēl, ka neparāda vēlkādreizīti pa tv :)

4 0 atbildēt

Džeina Seimura, ja kas, ir Čaka Norisa sieva. Vismaz bija, kā ir tagad, nezinu.

Bet seriāls bija tiešām foršs.

2 0 atbildēt

es atceros emotion

1 0 atbildēt

aaa, kā man patika šis seriāls

1 0 atbildēt

TV ekskrēcija..

1 0 atbildēt

taja laika, kad gaja sitais serials, paraleli pa citu kanalu gaja porno ar to galveno aktrisi. Ja atminja nevil vinjiem bija kvartets un abi pari apmainijas ar savam otrajam pusitem:)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt