local-stats-pixel fb-conv-api

D11 Blues Band1

2 0

 

Par D11 Blues Band rašanās datumu paši bandas dalībnieki uzskata 2005.gada 6.janvāri, kad notika pirmais mēģinājums. Laikam ritot un iepazīstot blūza nebeidzamo plašumu, puišu redzeslokā pavisam nejauši nonāca Lutera Alisona dziesma Lightning Bolt. Luters D11 Blues Band dalībniekus pārņēma tik ļoti, ka viņi lēnām, bet ar stingru apņemšanos nolēma papildināt bandas skaņu paleti ar akustiskām krāsām. D11 Blues Band akustiskā projekta pirmā uzstāšanās notika mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2005 otrajā džeza un blūza koncertā, piešaujot liesmu jaunu domu un ieceru ugunskuram.

 

Dzīves plūdums pēc laika visu atkal iegrozīja mazliet citādi. Akustiskie instrumenti netika pavisam nolikti malā, bet elektrisko instrumentu spēcīgākais skanējums kļuva par primāro un tāds ir joprojām. 2007.gads nāca ar saviem jaunumiem. Uz vienu koncertu pie mums atnāca pamēģināt uzspēlēt taustiņcilvēks Ritvars Garoza. Tika nospēlēts pirmais koncerts. Nospēlēts arī otrais. Nāca trešais, kas, starp citu, bija arī pirmais koncerts ārpus Tēvzemes robežām. Un nu jau mēs pavisam droši varam teikt - viņš ir ar mums. Tādēļ tagad pamatsastāvā esam pieci, un ieceres un prasības pret sevi nav mazinājušās. Gluži otrādi - tās ir tikai augušas.

D11 Blues Band ir kopīgi muzicējuši ar mūziķiem:
Louie Ujvarosy (HUN), Maiju Gaili, Aivaru Hermani, Oskaru Semerovu Robertu Jansonu, Arti Ločmeli, Jāni Vanadziņu, Inesi Darkeviču, Lieni Kļavu, Dairi Petrauski, Loreti Medni, Lindu Leini, Edgaru Binduli, Ainaru Pūpolu, Jāni Lemeži, Louie Fontaine, Aivaru Meijeru un daudziem citiem, kurus visus nosaukt īsti nemaz nav iespējams.









2 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Labs:D

1 0 atbildēt