local-stats-pixel fb-conv-api

Confide history8

16 1

" CONFIDE " grupa sākotnēji tika uzsākta 2004 gada augustā , pēc Ārona Van Zutphen un  Jason Pickard projekta,  kā deathcore akts. Viņi devās meklēt biedrus  jauniešu grupās , Josh zināja Billy  un Jason's pazina  Āronu , tā viņi ieguva savu pirmo reālo line-up. Šajā laika posmā, vinji izdeva divas EP, " Innocence Surround " un " Tas bija Ievads ". 2006 .gada beigās " Josh " aizvietoja pašreizējo " Ross Michael Kenyon " , un Ross pārcēlās uz ASV, lai būtu kopā ar savu draudzeni un devās meklēt uz internetā joslām , jaunus ceļus. Vienu dienu pēc vienas sarunas Internetā ar Jeffrey , vinš tomēr mainijā savu viedokli,  un tomēr izdomāja pārcelties atkal atpakaļ uz savu bijusho dzīwes vietu un viņi sāka praktizēt kopā.  Dēļ  line-up izmaiņām  arī grupa pārgaja  uz mīkstāka stila mūziku '' METALCORE ''. Bet 2007.gada janvārī Ross bija, atkal gatavs jau  pārvietoties atpakaļ uz Eiropu, un sāka spēlēt ar '' penknifelovelife''  vēlreiz, un pieviļot '' CONFIDE ''. Pēc vienas ekskursijas par Eiropu,  tomēr  Ross uzkurināja sewi tik ļoti , kad pameta grupu  un '' penknifelovelife '' pašķīras un izjuka. Beigu beigās atgriežoties pie '' CONFIDE '' šoreiz jau parakstot rakstisku līgumu!. Savu pirmo pilno garuma albumu  ar nosaukumu "Kliedziens patiesība", tika izlaists  17. jūnijā 2008.gadā  ar '' Science Records ''. Neilgi pēc albuma izlaišanas Science  Records tika likvidēta un  tās mātes sabiedrība''  Warner Bros Records '' atteicās no '' CONFIDE '' un vinji palika bez  marķējuma. 2009.gada sākumā, grupai tika parakstīts jauns līgums ar '' Tragic Hero Records '' un sāka veikt  TŪRI  ASV, kopā ar  , "Don't Take Your Guns un vel pāris grupām  Once Nothing , Here I Come Falling , un In Fear And Faith.

25 jūlijā, 2009, grupa paziņoja savā MySpace blogā, ka viņi gatavojas atkal atbrīvot savu albumu "Kliedziens patiesība". Atkārtotu laišanu apgrozībā + , kas  saturēja  3 bonus dziesmas, no kurām viena vāka dziesma "Such A Great Heights" ar Postal Service, kas tika izlaists 8.gada  Septembrī, . Pēc albuma atbrīvošanas grupa devās tūre '' plecu pie pleca '' ar This Romantic Tragedy un Agreceful . Janvāra mēnesī grupa pabeidza gatavot savu otru pilno studijas albumu. 7.gada aprīlī '' CONFIDE ''  izlaida jaunu dziesmu ar nosaukumu  '' When Heaven Is Silent ''  un 21.gada aprīlī jau atkal izlaida otro dziesmu no jaunā albuma ar nosaukumu Now or Never.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
16 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

PIPERS pēc kkaada vēsāčaļa izskataas emotion

2 0 atbildēt

Paldies tev, muļķi, par kārtējo ar Google tulkotāju tulkoto rakstu.

2 0 atbildēt

"un Ross pārcēlās uz ASV, lai būtu kopā ar savu draudzeni un devās meklēt uz internetā joslām , jaunus ceļus. Vienu dienu pēc vienas sarunas Internetā ar Jeffrey , vinš tomēr mainijā savu viedokli,  un tomēr izdomāja pārcelties atkal atpakaļ uz savu bijusho dzīwes vietu un viņi sāka praktizēt kopā." - āārkārtīgi interesanta informācija -.- To varēja uzrakstīt vienā teikumā.

1 0 atbildēt

'vakar uzzināju,ka confide izjūk, visi grupas dalībnieki ir nolēmuši šķirties.

vnk cmoon,viena no labākajām post hc grupām izjūk.not cool.

0 0 atbildēt

ta nav dziedasana ;DD

ja   nekliegtu man patiktu ;DD

poh ka tas metals   izsaku tik savas domas

0 1 atbildēt