local-stats-pixel fb-conv-api

City and Colour0

16 0

City and Colour jeb Dallas Green jeb "one man band". cilvēks, kurš spēlē melodisko folk mūziku. ar viņa biogrāfiju un diskogrāfiju varam iepazīties ļoti vienkārši [māte google], tāpēc šoreiz par personīgajām izjūtām un favorītdziesmām.

cilvēks ar savu balsi dara brīnumus. manuprāt, ļoti harmonisks un pievilcīgs vokāls. jāpiemin arī imidžs, kas suģestē. Mākslinieks ar lielo burtu. manās acīs izceļas ar oriģinalitāti kā muzikālajā izteiksmē, tā personībā, ko var noprast pēc intervijām, bildēm, koncertu ierakstiem un dziesmu tekstiem. jaušams dabiskums un patiess talants, jo vokāla kvalitāte dzīvajā un ierakstos ir identiska. jāpiebilst, ka "dzīvie" gabali patīk pat vairāk nekā ieraksti, jo tad mūziķis uz vietas rada dažādas nianses un veiksmīgi spēlējas ar melodijām.

lirikas ļoti piesaista un arī paliek atmiņā savas vienkāršības dēļ. sarežģītība vienkāršībā, ja godīgi. autors raksta iz savas dzīves [loģiski], bet nesamudžina neko ar pārspīlējumiem izteiksmē un tekstu konstrukcijās. tēmas ir dažādas. piesaista teksti, kuros atklājas pašanalīze un "kā būtu, ja būtu" nots. ļoti plūstošas atskaņas. tekstus viegli iegaumēt. vismaz personīgi ļoti viegli sasaistīt sevi ar šo mūziku, atrast savu problēmu atsevišķās dziesmās un ziniet - arī mierinājumu.

melodijas "ieķeras" galvā un nepamet uz vairākām dienām, nedēļām, mēnešiem. tās nebūt nav vienkāršas, bet ar savām niansēm un pavērsieniem tikai iepatīkas vēl jo vairāk. dungojamās vientulībā uz saulrietu un izkliedzamās uz zvaigznēm.

sirds mūzika. ļoti dziļa, daudzveidīga, neparasta, aizraujoša, saviļņojoša. iepazīstiet jaunu zosādas pakāpi.

favorīti:









16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000