local-stats-pixel fb-conv-api

Cienu.6

31 3

 

MUSE ir  angļu rokgrupa, ko 1994. gadā dibināja Metjū Belamijs (vokāls, ģitāra, taustiņinstrumenti), Kristofers Volstenholms (basģitāra, fona vokāls) un Dominiks Hovards (bungas, perkusijas). Grupa zināma ar enerģiskajiem un krāšņajiem koncertiem un vairāku mūzikas stilu apvienošanu.

 

Muse pašreizējie dalībnieki tolaik vēl spēlēja dažādās grupās. Belamijs iesaistījās Hovarda grupā kā ģitārists. Savukārt Volstenholmam, kurš toreiz spēlēja bungas, tika palūgts iemācīties spēlēt basģitāru. Viņš piedāvājumu pieņēma.

1994. gadā vēl ar nosaukumu Rocket Baby Dolls viņi uzvarēja vietējā grupu konkursā. Pēc šīs uzstāšanās viņi sāka uztvert visu nopietnāk, nomainot grupas nosaukumu uz Muse. Tolaik savā mūzikā viņi ļoti bija ietekmējušies no The BEATLES. (arī kolosāla grupa.)

 

http://muse.mu/

31 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 

perfekšn

visvairāk cepī dziesma ''Undisclosed Desires'' - var caurām naktīm un dienām klausīties

3 1 atbildēt

Muse ir daudz ļoti labu dziesmu. Uz koncertu Latvijā netiku >.<

* Starlight * Plug in baby * Knights of cydonia * Micro cuts (tā spridzina) * Space Dementia * Sunburn * Dead star * Yeller pieminētā - Undisclosed Desires. Ja kādam vajag varu turpināt :D 

3 1 atbildēt

es biju uz koncertu un bija superīgi!

3 1 atbildēt

Jā, viņi ir forši! 

0 0 atbildēt

Pati grupa , protams, ir fantastiska, bet nu nezinu, nezinu. Pats raksts man nepatika. Varēja, ta autors mazliet vairāk uzrakstīt /pietam nenokopējot no Vikipēdijas/ un arī kādu labu dzīvo izpildijumu ielikt.

0 0 atbildēt

dievinu! +++

0 1 atbildēt