local-stats-pixel fb-conv-api

Boyza II0

8 0
BOYZA IIGrupa dibināta : 2000. gada augustā
Dalībnieki : Lotars Lodziņš ( dzimis 31.08.1973. )
Māris Kalniņš ( dzimis 23.02.1976. )
Pagaidām Latvijas mūzikas tirgū "Boyza" ir pazīstami kā citu izpildītāju muzikālo darbu remiksētāji, kas pēdējā gada laikā veiksmīgi ir strādājuši pie "Brainstorm", Lindas Leen un deju projekta "BTH" kompozīciju remiksiem. Bez tam projekta dalībnieki darbojas arī kā producenti, strādājot pie audio reklāmu izgatavošanas un producējot dažādus deju mūzikas projektus, piemēram, Kristīnes Je soloalbumu, kuru Latvijā plānots izdot 2001. gada maijā.
2001. gada 7. martā "Boyza" uz 3. gadiem noslēdz līgumus ar ierakstu kompāniju "Mikrofona Ieraksti" par singlu un albumu izdošanu, un ar producentu apvienību "Aktiv" par grupas menedžmentu. "Boyza" pirmais skaņu ierakstu albums tirgū varētu parādīties šī gada jūnijā, bet pirmais albuma singls "Shut Down The System" jau ir izpelnījies atzinību no Latvijā strādājošo DJ puses . Visu šī topošā albuma kompozīciju autori un producenti ir "Boyza".
Pirms projekta "Boyza" dibināšanas viens no tā dalībniekiem - Lotars Lodziņš ir aktīvi darbojies vairākās Latvijā pazīstamās grupās - "Basic Instinct" un "Tune-L". Šobrīd, bez darbošanās grupas "Boyza" pamatsastāvā, Lotars jau vairākus gadus strādā par reklāmu producentu radiostacijā "Super FM", bet Māris Kalniņš, paralēli mūziķa un producenta karjerai, nodarbojas ar web un multimedijiem.
Grupa "Boyza" ir uzsākusi arī aktīvu koncertdarbību un, skatuviski sadarbojoties ar deju grupu "XXL", regulāri uzstājas Latvijas deju mūzikas klubos.






8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000