local-stats-pixel fb-conv-api

Bobs Dilans6

26 2

Bobs Dilans, īstajā vārdā Roberts Allens Zimmermans, dzimis 1941 gada 24. maijā ir amerikāņu mūziķis un dziesmu rakstītājs. Viņš ir bijis nozīmīga persona mūzikā nu jau 5 dekādes, bet viņa ievērojamākie darbi ir tapuši sešdesmitajos gados kad viņš savās dziesmās runāja par sabiedrības problēmām tā kļūdams par ievērojamu figūru starp cilvēkiem kas nebija apmierināti ar apkārtnotiekošo situāciju, lielākoties hipijiem. Viņa dziesmas kļuva par himnām amerikāņu civiltiesību un anti kara kustībām. Agrākajās lirikās bija sastopamas politiskas, sociālas, psiholoģiskas un literālas pēdas. Tās noteica/izveidoja pop mūzikas normas, kā arī likās pievilcīgas tolaik tik ļoti aktīvajai pretkultūrai. Dilans ir pazīstams ar to, ka strādājis ar ļoti daudziem mūzikas stiliem un pielāgojis tos savām vajadzībām.

Parasti viņš uzstājās ar ģitāru, ermoņikām vai taustiņinstrumentiem, bet viņu arī pavada dažādi mūziķi kuri pa laikam mainās. Viņš dodās koncerttūrēs aktīvi jau kopš vēlajiem astoņdesmitajiem gadiem un šīs tūres ir nosauktas par "Nekad nebeidzošos tūri" dēļ tā cik ilgi tās jau notiek, gadā viņš vēljoprojām izspēlē aptuveni 100 koncertus. Viņa panākumi kā mūziķim tiek uzskatīti par galvenajiem viņa karjerā, bet ļoti liels viņa ieguldijums mūzikā ir tieši sarakstītās dziesmas. Tām ir neskaitāmi cover'i, kaut vai ņemsim par piemēru tik ļoti slaveno Guns'n'Roses dziesmu "Knockin' on heavens door" kas īstenībā ir Dilana dziesma.

Viņš ir saņēmis neskaitāmas balvas, tajā skaitā Grammy un Golden Globe balvu, kā arī viņš ir ievietots Rokenrola slavas zālē un dziesmu rakstītāju slavas zālē.

Šis cilvēks noteikti ir jāzin visiem, jauniem un veciem, dēļ ieguldijuma mūzikā un apbrīnojamajām dziesmām.

Saprotu ka ir nebaudāmi lasīt ar tik daudz "viņš" variācijām, bet bija slinkums pārāk grozīt tekstu vai domāt pašam visu.

Reklāma
Reklāma






26 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

dylans zaibis čailis

0 0 atbildēt

Piekta bilde ir no viena vinu video kas bija pats letakais video kas jebkad bija uztaisits. Pamata izgaja tikai baltas lapas un melnais markieris. interesanti katra gadijuma. :)

Nezinu vai vins ir noturejies letakais video lidz sim, bet nu. :)

0 0 atbildēt

Man viņs nematīk , man autor tu nepatīc, man nepatīk autor tavi draugi, man nepatīk autor tava seja.

Izcils ir mans kommentārs ,lai nolaistu pie Bobija BILDES

1 6 atbildēt