local-stats-pixel fb-conv-api

Baldrs Draumar2

6 2

Būs gan apraksts par grupu,gan albūma analīze.Tatad 2 in 1.

Baldrs Draumar ir folk/viking metāla grupa no Nīderlandes.Grupa dibināta "tālajā" 2008. gada februārī.Viņi dzied par Baldrs Draumar (Edda) un vispār skandināvu mitoloģiju.Ja atmiņa neviļ,tad viņi dzied norvēģiski.

Baldrs Draumar ir (iekavās ir iesauku angliskais tulkojums):

Sjoerd “Wildgeraesch” - Vocals ( Wildroar)
Jeroen “Roodstaal” - Guitar ( Redsteel)
Alex “Schaduwlied” - Keys (Shadowsong)
Alwin “Zuypschuyt” - Bass (Boozebarge)
Aant “Dondervuyscht” - Drums (Thunderfist)

Tagad pievērsīsimies viņu,pagaidām vienīgajam, albūmam.Un tas ir Til Horisonten (izdots 2009.g.).Tiesa gan tikai demo/promo (sauciet kā gribiet) ar 3 kickass dziesmām.

Pirmā dziesma ir tā kā ievads muzikālam ceļojumam,jo čalis tur vienkārši runā ķipa ar saviem pacaniem,jo viņi dodas jūras braucienā/iekarojumos/plezīrā ,viss viens.

Otrā dziesma Hog Og Mistelteinen jeb angiski tas būtu Hog And Mistletoe.Šī ir tāda riktīga viking metāla dziesma.Gan episkie rifi,gan harsh vokāls,gan tīrais vokāls.

Trešā dziesma Hva Faen?! jeb What the Fuck?!Dziesma stāsta par jūrniekiem,kas taisā doties iekarot Britāniju,bet pa ceļam totāli aizlej mūli,nesaprot kur vairs atrodas un tam bonusā sāk slīkt.un tad piedziedājumā nā Hva Faen?! un tālāk es vairs ne vella nesaprotu,jo tā tak laikam ir norvēģu valoda.Katrā ziņā ļoti jautra dziesma.Mana mīļākā dziesma vispār.

Tātad,visi,kam tuvs viking un folk metāls,tie fiksi steidz dabūt šo albūmu.Protams,kam šitā vēl nav.

Baudām!!!!





6 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

ja nu biski folka ir

0 0 atbildēt

liels pluss au par to bildi.. un dziesmas patika.

0 0 atbildēt