local-stats-pixel fb-conv-api

Bad Brains2

10 2

Bad Brains ir amerikāņu hardcore punk grupa kuras pirmssākumi meklējami Vašingtonā, ASV, 1977 gadā. Viņi ir atpazīstami kā hardcore punk žanra pinoieri, taču pati grupa apzīmējumu "hardcore" lietoja lai vienkārši aprakstītu savu mūziku. 

Sākumā viņi bija jazz fusion ansamblis ar nosaukumu Mind Power, taču attīstija ļoti ātru un izteiktu punk rock, pazīstamu kā hardcore punk, kas bieži vien tika spēlēts ātrāk un spēcīgāk nekā daudzi citi viņu laikā. Bandas unikālums rodams tajā, ka viņi spēlēja sarežģitākus ritmus nekā citas hardcore punk grupas, savās dziesmās ietverot riff'us un solo kas nav raksturīgi pankrokam. Viņi ir arī regeja grupa, itkā konfliktējot ar panku, bet reizē šīs abas lietas apvienojot, respektīvi grupa ar divām sejām/personībām. Bad Brains locekļi ir arī rastafari kustības sekotāji. Grupa gadu laikā ir pašķ;irusies un atkalapvienojusies, reizēm ar citiem dziedātājiem un bundziniekiem. Grupas orģinālais un pašreizējais sastāvs ir - H.R. (balss), Dr.Know (ģitāra), Darryl Jenifer (bassģitāra), un Earl Hudson (bundzinieks). 

Grupa gadu gaitā ir vairāk pievērsušies garīgajai pusei, un vairāk izpilda regeju nekā pankroku. Personīgi, kaut gan regeju klausos praktiski tikpat bieži kā panroku, labprātāk klausos viņu vecos gabalus. 

Vairāk informācijas:  http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Brains











10 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Taks , raksts ir debiils , tu ari esi debiils ! Salicis 3 bildes un domaa ka esi varens , stulbais panks mirsti!

Nau jegas pat spriest par tavu vecumu jo tu esi debils un tavi raxti taapat! cheers .

0 0 atbildēt

Ļoti forša grupa. Man arī tuvāka ir viņu pankroka ēra. 

0 0 atbildēt