local-stats-pixel fb-conv-api

Austrumvācijas ELECTRO3

16 0

KRAFTWERK- šī electro grupa bija pirmā pasaulē kas aizsāka elektronisko mūziku. Stāsta ka ši grupa esot ļoti laba, bet es pats  skatoties video "The Robots" nokritu zemē no smiekliem. emotion

Par Kraftwerk:

Kraftwerk" idejas pirmsākumi meklējami 1960. gados, kad, studējot Diseldorfas Konservatorijā, satikās Ralfs Hutters un Florians Šneiders. Abi studenti izveidoja "Kraftwerk", paši būvējot dažādas ritma mašīnas un eksperimentējot savā mājas ierakstu studijā "KlingKlang". 1969.gadā grupa izdeva savu debijas albumu "Kraftwerk 1", kam pavisam drīz sekoja "Kraftwerk 2" un "Ralf and Florian".

"Kraftwerk" lielie panākumi sākās 1974.gadā ar albumu "Autobahn". Vēlāk "Kraftwerk" turpināja attīstīt un iedvesmot elektroniskās mūzikas pasauli, izdodot albumus "Radio-Activity", "Trans-Europe Express", "The Man Machine", "Computer World", "Electric Cafe", "The Mix", un visbeidzot – "Tour de France Soundracks" 2003.gadā.

Kam ir interese varat aplūkot šīs grupas mājaslapu: http://www.kraftwerk.com/

Reklāma










16 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Viena no ietekmīgakām grupām pasaulē. Bet tu sajauci - 2. bildē ir Florians (3. arī viņš). Un viņi nebija tie kas aizsāka elektronisko mūziku, bet bija tie kas pirmie iegūva plašu atzīnību. Ralfs un Florians nebūvēja aprīkojumu, KlingKlang nav mājas studija u.t.t.

2 0 atbildēt

Ļoti laba grupa,patīk labāk dziesma Showroom Dummies. :)

1 0 atbildēt

Apbrīnojami, cik mazpazīstami mūsdienās viņi kļuvuši.

1 0 atbildēt