local-stats-pixel fb-conv-api

Atmiņas - Rammstein16

Pati grupa tika izveidota 1994. gada Janvārī un ir viena no panākumiem bagātākajām grupām visā Vācijā, patiesībā arī pasaulē, daudzas no viņu dziesmām ir bijušas lielbudžeta filmās, piemēram, kā xXx. Pati grupa izceļas ar saviem šoviem uz skatuves, trikiem ar uguni, salūtiem, vispār grupa ir fantasķika!

 

Nu lūk, šī grupa, arī ir viena no tām, kura ir iesēdusies manās dzīslās, kad ieraudzīju, ka bija bijis koncerts Latvijā uzreiz atkal nokačāju diskogrāfiju un sāku laist cauri dziesmas, vienu pēc otras un ziniet, neviena no dziesmās man nav apnikusi, kaut dziesmas ir vācu valodā, viņas ir diezgan fantastiskas, šī ir grupa kuras dziesmu vārdus zinu visvairāk, tas jau nozīmē daudz, jo parasti, man tie dziesmu vārdi pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā, nu lūk, še jums pāris hīti no Rammstein! :)











67 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Man tiik fakts, ka Vacija viniem ir aizliegums rikot koncisus.

3 0 atbildēt

"Kad ieraudzīju, ka bija bijis koncerts Latvijā", ja tu esi tāds šīs grupas mīļotajs, tev tas bija jāzin jau pirms koncerta, pat ja netaisījies iet :P

2 0 atbildēt

super grupa!

2 0 atbildēt

neko no vacu valodas nesaprotu,taatad arii no vinju dziesmaam ;DD

1 0 atbildēt

atbildot uz Stasits komentāru " "Kad ieraudzīju, ka bija bijis koncerts Latvi... " Saspringts gads, nebija galīgi nekam laika. :)

1 0 atbildēt

Sis grupas kasete bija pirma kasete ko nopirku sava dzive un man liekas tas bija kada 1996 laikam neaceros isti emotion

1 0 atbildēt

emotionLaba mūzika

1 0 atbildēt

Kā var būt atmīņu raksts par Rammstein bez dziesmas Du Hast? 

nedabūsi + no manis emotion

2 1 atbildēt

emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz Stasits komentāru " "Kad ieraudzīju, ka bija bijis koncerts Latvi... " nav jaabuut slimam  lai grupa patiktu ..  

1 1 atbildēt

Dievinu Rammstein !!!! emotion

1 1 atbildēt

man ar patik emotion

0 0 atbildēt

dievinu arī Rammstein, katru dienu vismaz kādu dziesmu noklausos!! Daži vācieši gan izsakās skeptiski, ka vārdi dziesmām ir stulbi un vnk nepatīk!! Bet man patīk! Jocīgi, bet Rammstein man palīdz nomierināties!! Piemēram dziesma Stein un stein patīk tieši dēļ vārdiem!

1 1 atbildēt

atbildot uz Benimaru komentāru " ar sho komentaaru tu kljuvi tik hardcore ka... " smiekli nāk par Tavu slikto garastāvokli!! Nu labāk palika tagad?? Izlādējies?? Nomierinājies?? Uzlabojās garīgais pasakot kaut ko gudru pirmklasnieka līmenī?? Ja jā, man par to tikai prieks!! Bet ja nē, pastāsti vēl kaut ko par mani, ko es vēl nezināju :))

0 0 atbildēt

RAMMSTEIN ir lieliska grupa ar foršām dziesmām, bet koncerti vienkārši SUPER!!!!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz Alhambra komentāru " dievinu arī Rammstein, katru dienu vismaz kād... " ar sho komentaaru tu kljuvi tik hardcore ka tev kakājot dzirksteles šķīst pa pakaļu

0 1 atbildēt