local-stats-pixel fb-conv-api

Amorphis4

 

Amorphis ir somu metāla banda, kuru dibinājuši Jan Rechberger, Tomi Koivusaari un Esa Holopainen, 1990. gadā. Viņi savā mūzikā iekļāva sastāvdaļas no daudziem metāla žanriem, laikam ejot viņu skanējums dramatiski mainījās. Sākotnēji tā bija Death Metal banda, bet ar laiku ir attīstījuši savu mūziku, kas vairāk ir klasificējams kā Doom Metal (nu nezinu gan) ar Folk elementiem. Pēdējā laikā vairāk skan pēc kaut kā. Šis kaut kas man gan īpaši neiet pie sirds, ar izņēmumiem protams.

1989. gadā Jan Rechberger un Esa Holopainen spēlēja Speed Metal bandā Violent Solution, kuru Tomi Koivusaari bija pametis iepriekšējā gadā, lai veidotu Death Metal grupņiku Abhorrence. Violent Solution lēnām sāka izjukt. Dalībniekiem radās interese par citiem mūzikas stiliem. Un tad Jan Rechberger un Esa Holopainen radās ideja par Amorphis izveidi.

Diskogrāfija :

The Karelian Isthmus / 1992

Tales From the Thousand Lakes / 1994

Elegy / 1996

Tuonela / 1999

Am Universum / 2001

Far From the Sun / 2003

Eclipse / 2006

Silent Waters / 2007

Skyforger / 2009


p.s. Man personīgi patīk tikai viņu pirmie divi albumu, bet tālāk tikai ar dažiem dziemsu izņēmumiem, tāpēc tālāk netulkošu… lai paliek paši, paši grupas pirmsākumi, jo kā jau minēju tālākā viņu darbība (pēc pirmajiem 2albumiem, varbūt mazliet vēl no trešā) nav pārāk simpatizējoša…











32 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vairāk šādus rakstus. :) +

2 0 atbildēt

Patīk man viņi! Un tiem pārējiem albumiem jau, manuprāt, ar nav ne vainas.:)

2 0 atbildēt

Alone   lml_o-O_lml

1 0 atbildēt

njā,ir dzirdēti..pēdējais albums galīgi ne visai..

0 0 atbildēt