local-stats-pixel fb-conv-api

All Time Low9

6 14

All Time low, ir amerikāņu pop punk grupa no Baltimoras, izveidota 2003. Grupa sastāv no vokālista un svina ģitārists Aleksandrs Gaskarth, ritma ģitārists un pamatnes dziedātājs Jack Barakat, basģitārists Zachary Merrick, un bundzinieks Rian Dawson.

Veidojas vienlaikus vidusskolā, visu laiku zemas sāku aptver pop punk joslām, piemēram, Green Day un Blink-182. Viņi parakstīja savu pirmo ierakstu līgumu ar Emerald Moon Records 2004 un izlaida savu pirmo EP ar nosaukumu Trīs Vārdi, kas Atcerieties, kas nodarbojas ar beigām vēlāk šajā gadā. Savu pirmo studijas albumu, grupa Scene, tika izlaists jūlijs 2005. Pirms absolvēšanas vidusskolu 2006.gadā, viņi parakstīja ieraksts nodarbojas ar bezcerīgu ieraksts un atkārtoti reģistrē dziesmas no sava debijas albuma un iekļautas divas jaunas dziesmas saviem EP Novietojiet vai izslēgšanas augšu. EP ieraksta gan Neatkarīgo albumi un Top Heatseekers diagrammas.

2007, visu laiku zemas atbrīvota tik nepareizi, Tas ir labi, kas stājās Billboard 200 uz numuru 62. Grupa tika beidzot izvēlēts kā gads 2008 Alternatīva Press Magazine's Band. Rakstot uz trešo albumu, viņi sadarbojas ar Blink-182 basistu Mark Hoppus un citu ražotāju uzņēmējā. Viņu trešais albums nekas Personas tika izlaists 2009, Debitēs reģistrēts 200 Billboard četru numuru. Viņu DVD ar nosaukumu "Vienkāršie Lai DVD" tiks atbrīvota gada 25 maijs.



6 14 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Tiešām pārlasi!

15 0 atbildēt

kad tulko googlee vismaz paarlasi :)

3 0 atbildēt

svina ģitārists Aleksandrs Gaskarth

emotion

Google Translate rūlz emotion

1 0 atbildēt

cik cilweki paliksui slinki, butu labak neizmantojis toc googles translateru emotion

1 0 atbildēt

kuinja :(

0 0 atbildēt

svina ģitārists :D 

0 0 atbildēt

Grupas dēļ ielikšu plusiņu, nav godīgi, ka grupai jācieš viņa slinkuma dēļ.

2 3 atbildēt