local-stats-pixel fb-conv-api

mans sespocīgais spoku stāsts 58

14 18

Hey spocēni tā kā vairākiem patika taisu 5. Daļu. Šoreiz Ruslans ar Tomu būs videospēlē. Kā viņiem veiksies lasāt šeit. Patīkamu lasīšanu.

Šodien Toms ar Ruslanu devās uz lielveikalu. Ruslanam vajadzēja nopirkt pienu un vēl dažus nieciņus. Tad viņi gāja garām gar stendu kur cilvēkam uzlika brilles un viņš bļaustījās. Toms ar Ruslanu arī nolēma pamēģināt. Par laimi 2 vietas bija brīvas. Tad kad bija brilles bija uzliktas organizētājs izstāstīja kā vis būs jādara. Viņi piedalījās videospēlē kur bija jāsacenšas ar mašīnām. Viņiem vajadzēja stūrēt ar stūri. Piedzīvojums sākās.

Tulīt sacentīsies pēc 3, 2, 1, aiziet!!! Ruslanam ļoti grūti bija jo viņš ir 1 reizi vadījis mašīnu pie Toma. Tomam vieglāk gāja jo viņa mīļākā spēle ir nfs most wanted un viņš viņu bieži spēlē uz sava xbox 360. Sākās sacensības. Ruslans uz reiz ietriecās citā mašīnā. Kopā piedalījās 8 mašīnas. Ruslanam gāja veiksmīgi braucot caur pirmo līkumu jo nekur neietriecās. Ruslans bija ļoti priecīgs jo nekur tajā līkumā neavarēja. Tomam gan daudz vieglāk gāja viņš avarēja tikai 3. Līkumā. Bija jābrauc 2 apļi. Ruslans par to nebija īsti priecīgs bet Tomam patika šī spēle patika. Pēkšņi Toms avarēja. Toms nesaprata kāpēc bet izrādās 2. Apļa bonus ir ka tev pakaļ dzenas policija. Ruslans bļāva lai pēc iespējas ātrāk ņem viņam brilles nost. Ruslanam noņēma brilles. Toms gan nepadevās. Toms finišēja 4.

Ruslans īsti neatcerējās ko viņam vajadzēja veikalā tāpēc viņš aizgāja mājās pēc tam viņš atkal gāja uz veikalu. Liekat patīk vai nepatīk lai es saprastu vai man rakstīt turpinājumu.

14 18 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.tvnet.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

emotion Man brālis par skolu baisākas lietas pastāsta

4 0 atbildēt

WTF? NERAKSTI UN NETURPINI VECĪT!!!emotion

3 0 atbildēt

ģeniāls raksts, gandrīz piedirsu bikses.emotion

0 0 atbildēt
Man patika.
0 1 atbildēt