local-stats-pixel fb-conv-api

horoskopi0

21 1

AUNS

Gaidāmas dažādas sabiedriskās aktivitātes, saviesīgi pasākumi un tikšanās ar draugiem. Tajos jutīsieties kā zivs ūdenī, taču nevajadzētu pārlieku nodoties bohēmai. Nopietnus lietišķos jautājumus labāk atlikt uz vēlāku laiku, jo iespējama bremzēšanās no jums neatkarīgu iemeslu dēļ. Darbā mēģiniet izvirzīties un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Jāsargās no stresa un sadzīviskiem strīdiem.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā būs labas idejas un jūsu radošā pieeja tiks augstu novērtēta. Dažu brīdi pats ar paveikto varbūt nebūsiet īsti apmierināts, taču tam nevajadzētu būt šķērslim, lai dotos uz priekšu. Ir iespējas izveidot noderīgus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Labi jutīsieties mājas atmosfērā, kopā ar savējiem. Piemērots laiks, lai veiktu nelielus remontdarbus vai uzlabotu interjeru.

DVĪŅI

Prāts atvērts jaunām zināšanām, kāri tversiet informāciju, kas paplašina redzesloku un paver apvāršņus. Sāciet atkal mācīties, lasiet un izglītojieties. Veiksmīgi veidosies sakari ar ārzemēm, var rasties izdevība nodibināt lietišķus kontaktus. Tāpat arī piemērots brīdis, lai sazinātos vai apciemotu draugus svešatnē. Netērējiet laiku tusiņos, vēlāk tā būs žēl. Svarīgās lietās paļaujieties pats uz sevi.

VĒZIS

Laba intuīcija. Uzticieties iekšējai balsij, tā būs palīgs dažādās dzīves situācijās. Prātā nāks viedas, noderīgas domas. Ja kādā brīdī pārņem pesimisms, dariet to, kas sagādā prieku un vairo dzīvesprieku. Vajadzētu veidot jaunus kontaktus un iesaistīties ienesīgos projektos, taču naudas lietās tomēr esiet apdomīgs. Aktuālas būs arī sirdslietas – mīlestība iedvesmos un sildīs dvēseli.

LAUVA

Būsiet citiem autoritāte. Jūsu padoms kādam var ļoti noderēt, taču nepasniedziet to kā absolūtu dzīves patiesību un vienīgo situācijas risinājumu. Īpaši tolerants esiet attiecībās ar mājiniekiem, ieklausieties un respektējiet viņu domas, pretējā gadījumā var izcelties sadzīviskas ķildas. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un piedzīvojumi, kas ilgi paliek atmiņā.

JAUNAVA

Darbā viss neies tik raiti un viegli, kā jūs vēlētos, plāni un ieceres var nesakrist ar iespējām. Neskrieniet ar pieri sienā, necīnieties ar vējdzirnavām, bet nogaidiet – gan situācija sakārtosies. Labs laiks, lai sakārtotu lietišķos jautājumus un risinātu sarunas iestādēs vai bankās. Tomēr ar finansēm jārīkojas prātīgi – īpašu uzmanību pievērsiet dokumentiem. Brīvo laiku pavadiet ar ģimeni.

SVARI

Lieli plāni un iespējas. Daudz kas ies viegli no rokas, tāpēc koncentrējieties uz svarīgām lietām. Cilvēki ieklausīsies jūsu viedoklī un ņems to vērā. Pastāv iespējas atrast domubiedrus nozīmīgiem projektiem. Orientējieties uz peļņu ilgtermiņā un veidojiet uzkrājumus. Privātajā dzīvē daudz emociju un romantiskas noskaņas. Piemērots laiks randiņiem un dzīves baudīšanai.

SKORPIONS

Ar laipnību un piemīlību atvērsiet daudzas durvis, cilvēku simpātijas pavadīs jūs un darīs ikdienu jaukāku. Atlieciet malā savu nopietnību un kritisko pieeju – dzīve ir skaista! Labprāt pievērsīsieties saimnieciskiem darbiem, labiekārtosiet mājokli un brīvdienās aicināsiet ciemos draugus. Ballīte bohēmiskā gaisotnē iedvesmos. Darbā jāuzmanās no strīdiem un stresa situācijām.

STRĒLNIEKS

Netrūks izdomas un oriģinālas pieejas ikdienas situācijām. Vēlēsieties apgūt jaunas iemaņas vai doties ceļojumā. Var rasties interese par ezotēriskām un filozofiskām tēmām. Enerģijas potenciāls būs augstā līmenī, izmantojiet to lietderīgi. Ir vērts iesaistīties ienesīgos projektos, tomēr naudas lietās rīkojieties ar apdomu. Brīvo laiku veltiet sev, lai vienatnē mierīgi sakārtotu domas.

MEŽĀZIS

Daudz laika paņems mājas pienākumi. Gādājiet par saticību, esiet kopā ar savējiem, dalieties iespaidos un rūpēs. Ļoti svarīga emocionālā saskaņa un sapratne. Jāuzmanās no sava viedokļa uztiepšanas, tas radīs strīdus. Parādiet talantus un spējas profesionālajā jomā, iespējams, radīsies kāds izdevīgs karjeras piedāvājums. Īstajā brīdī gūsiet atbalstu no seniem, labiem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Spēcīgi darbosies intuīcija, uzticieties tai un paļaujieties uz iekšējo balsi. Būs skaidrs, ko darīt un kā darīt. Labprāt dosiet padomus citiem, un cilvēki tieksies ar jums parunāt. Pietiks ar morālo atbalstu – neuzņemieties atrisināt citu problēmas. Patlaban jāpievēršas karjeras veidošanai un profesionālajai izaugsmei. Atbalsts no ģimenes – brīvajā laikā esiet kopā ar savējiem.

ZIVIS

Darbā uz jūsu pleciem gulsies atbildība, nāksies papūlēties. Veiksmi nesīs novatoriska pieeja, nebīstieties no eksperimentiem. Interesantas un neparastas idejas par peļņu. Rīkojieties radoši, bet ne pārsteidzīgi. Nepalaidiet garām iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un nekautrējieties runāt par atalgojuma jautājumiem. Sekmīga sadarbība ar ārzemēm – gan lietišķā, gan privātā jomā.

21 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000