local-stats-pixel fb-conv-api

Visums un pasaules7

186 1

Sveiki! Šis nebūs kārtējais raksts par kādu traku un ļoti apšaubāmu visuma teoriju, kādu spokos ir pa pilnam. Šis būs raksts par visuma kārtību un lietām ko jūs varat atrast caur astrālo projekciju un meditāciju.

Nespiediet "-" tikai tādēļ, ka tam neticat un domājat, ka nekā tāda nav. Ja gribat varat šo uztvert kā interesantu filozofiju :)

186 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

šeit nav nekā par Visuma kārtību. Es redzu tikai konceptu par realitāti, pietam pārāk virspusīgu un primitīvu. Varbūt šie ir tikai tavi sapņi. Es nenoliedzu tavu pieredzi, pat ja tas ir tikai izdomājums un fantāzijas auglis, taču ar man zināmo info šis tas neiet kopā. Padomā vēlreiz par to vai tas nav tikai sapnis, jo pārāk bieži tā gadās. Pazīstu cilvēkus kuri sevi ir "ierunājuši" galējās mistērijās.

4 0 atbildēt

Starp citu, visi zināmie ģēniji pieprata apzināto sapņošanu emotion

1 0 atbildēt
Super raxts! Gaidu 2o daļu!
1 0 atbildēt

ļoti interesanti, man patika. Prasījās pat vēl informācija. Un ideālajā variantā smalkāk pastāstit par šo zīmju un simbolu  planētu, tas gan man bija kas tāds, ko sen atpakaļ biju dzirdējusi.. Paldies autoram +.

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu. Atsauci atmiņā daudz aizmirstas, interesantas domas. Patiesība vai nē, bet man ļoti patīk, ka cilvēki dalās ar savu skatu uz Visumu, kas ir vismaz mazliet ārpus ierastajām, kultivētajām ticībām (kuras es arī nenoliedzu.. patiesības interpretācija uz laiku kļūst tava patiesība - Visums ir pietiekami liels un komplicēts, lai visam pietiktu vietas emotion ). Ceru uz otro daļu.

1 0 atbildēt