local-stats-pixel fb-conv-api

Velna suņi - sapnis13

12 24

Es ar draugiem cīnijāmies ar kokiem jokojoties.Mēs bijām pieci. Visiem bija interesanti un forši, kad pēkšņi pie mājām piebrauca mašīna. Tāds balts liels bus. Es vēlējos apskatities, kurš no šī busa izkāps ārā. Attaisīja durvis un no mašīnas izkāpa melns suns.

Viņš piecelās ar dīvām pakaļkājām un atvēra busam aizmugures durvis no kurienes izleca vēl tādi paši melni suni. Viņiem rokās bija lāzera zobeni, kā star wars. Ieraugot mūs viņi skrēja mums virsū.

Es īsti neatceros kāpēc, bet mums rokās parādījās zobeni un mēs cīnījāmies pretim. Es biju mazliet pārbijies, bet mani draugi bija drosmīgi un cīnijās pretim. Kamēr vienu no viņiem nogalināja. Mēs palikām 4 pret 6. Es mēģināju cīnīties pretim, lai varētu aizskriet uz mājām un pateikt to mammai.

Man tas izdevās, tomēr viņa gulēja. Es nevarēju viņu pamodināt. Pēdējo ko es atceroros bija ka es apskatijos ārā pa logu un tur viss dega. Pa laimi viņi vēl bija dzivi.

12 24 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

emotion 

5 0 atbildēt

What the fuck?

4 0 atbildēt

Ko tu pīpē ? :D

3 0 atbildēt

Kāds sakars?

2 0 atbildēt

vo man tadu suni vajadzetu majaas!!! tad neviens zaglis nenaktu emotion

4 2 atbildēt

Cik tev gadiņi?emotion

2 0 atbildēt

WTF? emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

Kas tas tads? emotion

0 0 atbildēt

Nu ja tā nopietni pieejam šim sapnim, tad tev un taviem draugiem kaut kādas personas grib nodarīt kko ļaunu. Bet zobens simbolizē, ka jūs no puikām kļūstat par vīriešiem, kļūstat pieauguši. Tas, ka tu skrēji pie mātes, bet nevarēji vīnu pamodināt, liecina, ka par daudz ko vēl baidies, bet viņa tev nepalīdzēs, jo pats skaities jau pieaudzis. Tas ja tā nopietni pieejam :)

0 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt