local-stats-pixel fb-conv-api

Uzzini savu nākotni ar Taro kārtīm.6

26 1

Taroloģija ir pseidozinātne, kurai ir savi piekritēji un noliedzēji, taču, manuprāt, ir vērts ieklausīties kāršu sniegtajos padomos, bieži vien tie spēj izmanīt likteņus..

Taro ir sena zināšanu sistēma, kura gadsimtu gaitā tika mācīta tikka slepenajās mistiskajās skolās. Tās gudrība parādās caur attēliem, kuros simboli bieži slēpti ezoteriskos tēlos. Taro kāršu kava sastāv no 78 kārtīm un katrai no tām ir sava nozīme. Taro kārtis dalās Vecākajos un Jaunākajos arkānos. Vecākajiem arkāniem ir vislielākā nozīme un tie sastāv no 22 kārtīm. Atlikušās 56 kārtis ir jaunākie arkāni , pa 14 kārtīm no katra veida — zobeni, zižļi, kausi un monētas.

Vecākie arkāni un to nozīme.

Simbols. Nosaukums. Nozīme.

0 Muļķis Avantūrisms, nestandarta domāšana, bezrūpība, bezbailība, atvērtība pasaulei, atteikšanās no stereotipiem, ceļojums, neprātīga rīcība.

I Mags Iniciatīva, garīgā klātbūtne, spējas, griba, spēks, brīvdomība. Jaunu ideju un darīšanu rašanās. Panākumi. Enerģija. Radošums.

II Virspriesteriene Intuīcija, zemapziņa, zināšanas, gudrība, noslēpumainība, burvestība, viedums, klusēšana, nogaidīšana. Nezināmā slēpta ietekme. Sevis meklējumi.

III Imperatore Darbība, stabilitāte, jaunrade, izaugsme, skaistums, veselība, auglīgums, harmonija, izdošanās, palīdzība. Laba ģimene. Stabila laulība.

IV Imperators Autoritāte, kontrole, kārtība, likums, valdonīgums, vadītājs, Mērķu sasniegšana, Stingrība, noteiktība. Darīšana ar varas struktūrām.

V Priesteris Aizbildnība, padoms, gudrība, garīgais atbalsts un vadība, iekšējais veselums. Pakļaušanās noteikumiem, prasībām. Rituāli, hierarhija, tradīcijas.

VI Mīlnieki Izvēle, lēmuma pieņemšana, sadarbība, partnerība, iemīlēšanās, savienība. Vairāki varianti. Vairāki partneri. Attiecības starp vīrieti un sievieti.

VII Triumfa Rati Uzvara, veiksme, panākumi, peļņa, slava, materiālo labumu gūšana, gods, atzinība, drosme, koncentrēšanās spējas, gara spēks, pašizpausme.

VIII Spēks Drosme, spēks, vara, instinktu piejaucēšana, augstsirdība, radošā iedvesma, radošā vēlme, stiprs raksturs un vara pār sevi, pieņemšana.

IX Vientuļnieks Garīgie meklējumi, vientulība, norobežošanās, distancēšanās, atbilžu meklēšana sevī, klusēšana, darbs ar sevi, garīgā prakse, patiesības meklējumi.

X Laimes Rats Veiksme, liktenis, nolemtība, pēkšņas pārmaiņas, negaidīti likteņa pavērsieni, cikliskums, periodiskums, notikumi, kas atkārtojas.

XI Taisnīgums Pozitīvs risinājums, balva. Godīgums, taisnīgums, cieņa, autoritāte, līdzsvars. Tiesiskums, taisnīgums, uzvara strīdā vai tiesvedībā. Profesionalitāte, atbilstība uzstādītajiem noteikumiem un procedūrām .

XII Pakārtais Pašuzupurēšanās, pašaizliedzība, sevis ierobežošana. Jebkādu labumu vai ērtību noraidīšana sasniedzot savus mērķus. Situācijas pieņemšana , pazemība apstākļu priekšā.Pārmaiņas, pārejas periods, pārbaudījumi. Iekšējās brīvības meklējumi .

XIII Nāve Iekšējās pārmaiņas, atdzimšana, atjaunošanās. Izmaiņas uz labu, jauns dzīves posms. Kādas lielas, pamatīgas lietas vai dzīves posma pabeigšana .

XIV Mērenība Nepieciešamība regulēt vēlmes un kaislības, saglabāt harmoniju attiecībās. Tolerance, iecietība, vēlme panākt kompromisu, diplomātija. Sadarbība, iespēja koordinēt darbības vai procesus. Taupība, saprātīga ekonomija.

XV Velns Kompromiss ar savu sirdsapziņu, spēja padoties bīstamam kārdinājumam. Apsēstība ar varu, materiālām lietām, kaitīgām vēlmēm, tumšajām dabas pusēm. Negatīvās emocijas, dusmas, iznīcība, posts, grūtības. Atkarība no citu cilvēku gribas vai apstākļiem

. XVI Tornis Nelaimes, ilgs grūtību periods, kauns, negods. Apspiešana, pilnīga pakļautība kādam, brīvas gribas un izvēles brīvību aizliegums, ieslodzījums. Visu plānu pilnīgs sabrukums. Lieli materiālie, personīgie vai garīgie zaudējumi.

XVII Zvaigzne Pārmaiņas uz labo pusi, sasniegumi, atvērtas perspektīvas.Nenovēršama virzība uz savu mērķi, radošais pacēlums.Veselība, skaistums, fiziskā un garīgā atjaunotne, izdziedināšanas no slimībām. Dvēseles harmonija, laime, miers .

XVIII Mēness Aplams situācijas novērtējums, nolaidība, nepatiesa informācija kādā jomā. Slēptās briesmas, nezināms ienaidnieks, maldināšana, briesmas. Mainīgs garastāvoklis, jūtu nepastāvība, strīdi un konflikti. Pagaidām vēl neizpaudusies slimība, kļūda. Neizskaidrojamas parādības, saasināta intuīcija, pareģojoši sapņi .

XIX Saule Dzīves enerģijas pārpilnība, laba veselība. Pašapziņa,pārliecība par sevi, brīnišķīgas iespējas, materiālā labklājība. Veiksme, prieks, laime. Jaunas iespējas: veiksmīgi projekti, aizraujošas perspektīvas. Laimīga laulība, bērna piedzimšana, stipra draudzība un ģimenes saites .

XX Tiesa Pārmaiņas dzīvē, atjaunošanās, garīgā atdzimšana. Jebkuri jauni sekmīgi projekti un sākumi (laulības, bērna dzimšana, jauns darbs, dzīves kvalitātes uzlabošanās). Progress, virzīšanās uz priekšu, rezultātu sasniegšana. Labas ziņas.

XXI Pasaule Veiksme, atzīšana, triumfs. Pelnīta atlīdzība, darba augļi, veiksmīga plānu īstenošana. Miers un harmonija dvēselē, godīgums, atklātība. Mierīga (bez satricinājumiem) viena dzīves posma pabeigšana un jauna sākums. Ceļojumi , komunikācija, atvērtība pasaulei un cilvēkiem.

Ja kādam no Jums, spocēni radīsies jautājumi par taro, sūtiet tos vēstulēs vai arī komentāros. Labprāt palīdzēšu ar kādu padomu vai atbildēšu uz jautājumiem.. :)

Ja

V. v

26 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nez... Kaut kā neredzu jēgu rakstam.. piedod. Vienkārši iekopēti skaidrojumi kārtīm, kurus var var google atrast  (nerunājot par to ka katras kārts apgāstam stāvoklim skaidrojums pilnībā mainās, kas nav pat pieminēts!). Pie tam katrs vēl tiecas interpretēt kā patīk vai kā tīkamāk izklausās ja šī lietiņa ir nenopietnā līmenī. .. JO cilvēkus, kam šī lieta patiesi tuva diez vai atradi lasām šo rakstu. Gribu teikt, ka drīzāk var aprakstīt rašanās vēsturi, cik veidu ir Taro kāršu likšanas kārtībai, ka katra kārts izsenis ir kā mākslas darbs utt..  Bet +, jo kādu interesē šadas lietas.

2 0 atbildēt
Māki paredzēt Jā/ nē? Ja , māki paredzēsi?
0 0 atbildēt
Māki paredzēt Jā/ nē? Ja , māki paredzēsi?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ceru, ka Jums patika! emotion

0 1 atbildēt