local-stats-pixel fb-conv-api

Tas,par ko daudzi nezin.2

78 3

Gana - datoru izgāztuve.

Gana - tā ir īsta datoru izgāztuve, katru gadu šurp piegādā dažādas elektronikas atliekas. Izgāztuve kļuva tik liela, ka pašlaik ir pati pazīstāmākā visā Rietumu Āfrikā.Šeit visu laiku ir dūmi un šausmīga smaka.Domāju katrs cilvēks zin ka kompju ražošanā tiek izmantots arī zelts un sudrabs, tāpat platīns, bet ,protams, mazos daudzumos.

Seibl sala.

Sala populāra ar to,ka šeit pazūd daudz kuģu.Sauc par bīstamu sala, nolādētu sala.Apslēpta ar miglām, pazema un absolūti plakana.Dēļ spēcīgās vētras un augstiem viļņiem, sala praktiski ir nemanāma,bet viens no interesantiem faktiem-sala spēj mainīt savu smilšu krāsu.

Hovrinskas pamestā slimnīca.

Liela slimnīca, kura ir pamesta un stāv jau ilgus gadus.Aina izskatās diezgan šaušminoša, nerunājot par to, ka no augšas atgādina Umbrellas (Resident Evil) zīmi.

Briesmīgs Okefenoki purvs.

Briesmīga vieta ir Okefenoki purvs, atrodas štatā Džordžija. Un kāpēc gan purvs briesmīgs?Mēģināšu atbildēt uz doto jautājumu, un tā, šis purvs 2000 km dzīļš,tapat kūdra, kura iekrājās te tūkstošiem gadu un pārņēma sevī jebkādas būves un ceļus, kurus mēģināja uztaisīt cilvēki.Tāpat Okefenoki purvs mudž ar gaļēdāju augiem, odu un kukaiņu lieliem spietiem, krupjiem, indīgām čūskām un tūkstošiem aligatoru, kuri tik sagaida savu upuri.Okefenoki draud arī ar savēiem ugunsgrēkiem, kad deg kūdra, dūmi aiziet pa visu platību,piemēram, dūmi no ugunsgrēka 2007.gadā bija tik lieli , ka ienēsās līdz pašai Atlantai un Orlando.

Mirušo leļļu sala.

Mirušo leļļu sala ir unikāls skats.Neliela sala,ezera un purvu florā, uz katra koka karājas lelles.Daudzveidīgu leļļu milzīgs daudzums, karājas dažādā stāvoklī. Iesākās viss no viena cilvēka stāsta, kurš mīlēja iedzert, viņš meklēja vientulību un atklāja saliņu, viņš dzirdēja bērna balsi, kurš baumoja pa vēju šalkoņiem, bet ko runāja nevarēja saprast.Leģenda stāsta, ka trīs meitenes spēlēja un viena no tām iekrita ūdenī, noslīka un no tiem laikiem meklē sev mieru, bet atrast nekādīgi nevar.sīs vīrities saprata, ka viņa vēlās,lai tai atnes lelles.Viņš nesaun nesa,kārināja tās pa visu salu.Taču meitene nelikās mieru.Vīrietis noslīcinājās šajā ezerā.Tagad ļaudis stāsta,ka neviens netuvojās šīm lellēm klāt,jo tic,ka viņās joprojām valda meitenes sliktais gars.

Mančaka purvs.

Šīs purvs īpaši ne ar ko neizceļas, ja tikai nebūtu tik daudz bojā gājušo un senas leģendas par kādu zīlnieci, kura esot nolādējusi šo purvu.
Kādreiz šeit apkartnē dzīvoja daudz cilvēku un bija ciemati, taču pēc raganas sadegšanas , cilvēki sāka mirt viens aiz otra. Visi aizbrauca prom,jo saprata,ka vieta ir nolādēta.Viss zemes gabals kļuva par purvu un joprojām tā platība palielinās.

Brazīlijas cūsku sala.

Ja Jums ir velme uz to aizbraukt un labi atpūsties, tad varu apgalvot, nedomājiet,ka nesatiksiet čūsku.Šajā sala uz katra metra ir ap 5 cūskām , un veidi tām ii dažādi.Lielas,mazas,plakanas,resnas,indīgas.

78 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

hm nu es tiešām nezināju par nevienu no tām vietām, priekš tava pirmā raksta ir O.K, lieku +

3 0 atbildēt

Saliec tekstu atbilstoši zem katras bildes, tad varbūt kāds šo rakstu apskatīs (ieskaitot mani).emotion

1 2 atbildēt