local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts Nr.3: Acis, kuru nav, Tevi vēro!9

42 0

Tas bija laiks, kad LTV sāka pārraidīt ārvalstu seriālus. Es nespēju turēties pretim „Kapeņu stāstiem”! :D Bet tā kā man mājās šo kanālu neuztvēra, ik sestdienu gāju pie brāļa. Nu tad lūk, mēs ar bračku omulīgi sēžam un gaidām filmu, kad istabā ienāk brāļa sieva un vaicā vai mums ko nevajag, BET, viņai aiz muguras ievelkas sieviete sarkanā kleitā, mazliet garāka auguma un it kā iebāž kaut ko brāļa sievas plaukstā! Jūs nevarat iedomāties to mirkli, kad mans un „sievietes sarkanā” skatieni sastapās. Tos taču sajūtam ikviens no mums!!! Dīvainākais tas, ka uz mani blenza kaut kas, kam nebija ne ķermeņa, ne sejas – bet acu kontakts bija spēcīgs un apjukums abpusējs. Varbūt no tā, ka kāds beidzot ieraudzīja viņu? Tajā mirklī būtne ātri pagriezās un izgāja no istabas. Kad vaicāju brāļa sievai „kas tā bija par veceni” (atvainojiet), viņa jokodamies atbildēja – ai, kaimiņiene. J Viņa nebija tālu no patiesības – tā nebija kaimiņiene, tā bija dzīvokļa līdziedzīvotāja!!! Loģiski, es mudīgi piecēlos kājas un izgāju pārbaudīt – kāpnes no otrā stāva bija tik stāvas, ka pat nolecot nav iespējams tik ātri pazust. Kad pārjautāju vēlreiz – brāļa sieva atbildēja, lai beidzu dirsties. Mīļi. :D

Man neviens neticēja, kamēr neizsauca spēcīgu dziednieku no Iecavas, kurš uzreiz pateica, ka lieta nav tīra. Sacīja, ka būs nepieciešami 3 seansi, lai garu izdzītu.

Pirmajā reizē biju klāt – turēju rokās sveci, kamēr dziednieks no tālākā dzīvokļa gala veica attīrīšanu. Viss jau būtu labi, ja vienā mirklī visi nesāktu skatīties uz mani kā uz Godzillu!!! Izrādās, pēkšņi viens mans vaigs ir palicis pilnīgi melns, kā ar sodrējiem nosmērēts. Bet pēc pāris mirkļiem viss pārgāja. Tā esot bijusi atriebība par to, ka es patraucēju šīs būtnes mieru! Priecājos, ka tā atriebība bija tik nesāpīga. :D

Otrais un trešais seanss vairs nebija nepieciešams – brāļa ģimene pārvācās dzīvot citur. Brīnumainā kārtā – arī abu viņu bērnu hroniskā astma pazuda, par ko ļoti priecājos. Lai kas arī tur bija, tas joprojām ir tur!

Ja jūs zinātu, cik nepatīkami ir ielūkoties „acīs”, kuru nav, faktiski tukšumā –bet tā sajūta, ka „tukšums” raugās uz tevi – ir vēl nepatīkamāka!!!

42 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Kā man patīk lasīt šausmu stāstiņus no dzīves emotion

4 0 atbildēt

Heh, man ar ir bijis joks ar "Kapeņu stāstiem", bet tas man vairāk liekas, ka bija "gļuks".

Tad tā, man gadi bija apmēram 8-10 un jā, dzīvoju tad laukos un tur bija daudz istabu un liela māja un visi radi sēdēja virtuvē, bet es tikmēr istabā skatījos "Kapeņu stāstiņus". Pēc tam kad tie beidzās, gribēju iet uz virtuvi pie radiem un sanāk, ka ejot uz virtuvi ir jāiet garām takā istabai (durvju nebija, tikai stenderes) un es eju garām un skatos uz tām stenderēm un tur tāda takā izbāsta roka (kaulaina, veca, ar gariem nakiem veciem un vel ar tādiem kā tīkliem), es protams sabījies ta nepajokam, tāds pārsteigts, domāju moš kāds ākstas, paņemu no krasns priekšas pageli un gāju skatīties kas tur ir, iegāju istabā ieslēdzu gaismu visur apskatījos un tā, pat zem gultas, bet nekā nebija, aizgāju uz virtuvi un visi radi tur sēdēja. Tāds normāls "Gļuks" bija. :))

1 0 atbildēt

tas melnais vaigs tev no sveces, kā izklausās 

1 0 atbildēt

Sapīpējies ziemasvētku eglīti emotion

1 0 atbildēt

man ar ta bija es pamodos pa night un divas acis skatijas uz manim real

0 0 atbildēt

kādēļ vienmēr šos lasu pirms gulēt-iešanas :D ķer plusu ;)

0 0 atbildēt