local-stats-pixel fb-conv-api

Spoguļtests9

48 11

Tātad pēc raksta izlasīšanas kas noliedz patieso aizspogulijas esamību.Es izdomāju veikt eksperimentu ar pieciem cilvēkiem.Tātad pirmā bija mana māsa.

Viņa redzēja ēnas, ļoti zemas ēnas.Pēc desmit minūtēm viņa izskrēja no istabas.

Otrais bija mans labākais draugs.Viņš nosēdēja tur divas stundas.kad es iegāju iekšā Viņš bija parubijies jau pirmajās desmit līdz piecpadsmit minūtēs. uz spogulī bija redzams guļošs cilvēks, bet viņš sēdēja.

Treišais cilvēks bija mana draudzene

Viņa neizturēja pat trīs minūtes.

Ceturtais cilvēks bija vīrietis kuru es satiku uz ielas.Viņš noturējās divdesmit minūtes.

Pēc viņa stāsta spogulis bija vibrējis,šūpojies un gājis viņam pretīm.Es iegāju iekšā istabā spogulis bija savā vietā taču flīzes bija saskrāpētas.

Piektais bija mans klasesbiedrs

Viņš kā iegāja iekšā tā izskrēja ārā.

Tātad patiešām pastāv kautkas spoguļos jo visi viņi kautko redzēja un daži pierādijumi ir piemēram zīmes uz flīzēm.Vēlāk es atklāju ka aiz spoguļa ir dīvaina melna siena.Tas man uzdzen šermļus Vēl citi raksti par spoguļiem Spoguļtelpa, spoguļrūķis un citi sekos.Ir doma vairākas reizes izmeiģināt uz sevi.Ja vēlaties vairāk par mistiku lieciet plusus.

48 11 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Izklausās izdomāts.

10 0 atbildēt

vismaz būtu pacenties

6 0 atbildēt

nu nezinu, tiešām kaut kāds izdomāts ( nu jo - tu uzaicināji galīgu svešinieku majās? - lai testētu kaut ko.? ) emotion  vienīgais ko tiešām zinu.. ir , ka ja ilgi skaties uz sevis spogulī - vienkārši sev acīs ( neko nedarot) - tad kaut kā dīvaini paliek ( bet tikai tāpēc, ka spogulis ir kaut kas pārsteidzoš - tas nav kaut kāds tur atspīdums no stikla vai gludenas virsmas  - bet pavisam cita tehnoloģija.. un tapēc ir diezgan dīvaini, ka redzi sevi spogulī - tik labā kvalitātē - prjam - kā savu dubultnieku).. :D 

3 0 atbildēt

Tā, jau saucas par mājticību(māņticīgs). Tur sakars ar spoguļiem nav ,tādā,ziņā nekāds.

3 0 atbildēt

Vēl lielāku bullshitu nevarēji izdomāt?..... Mega mīnuss.Pārberiet viņu ar mīnusiem,lai netaisa vēl kautkādus spoguļrūķus(:D:D:D:D labs nosaukums).

Svešinieks no malas. Ahahaha. Izskatās,ka pats pat neesi testējis,ka ceri ,ka tādi brīnumi notiks.Nu,galīgi nofeiloji,tikai muļkis uzķertos uz šo. Un tagad vēl,pateiksi,ka tas jau ķip tā bija domāts kā joks.

1 0 atbildēt
Es arī to izmēģināju,vienkārši stāvēt un skatīties uz spoguli ir tik garlaicīgi,un tumsā acis redz tumsu un la la la, tas ir tikai redzes joki; nekā tur mistiskā nav taisnība P.S. Tiešām briesmīgi ir; ja cieši aizver acis, tad var redzēt kaudzi ar acīm
0 0 atbildēt