local-stats-pixel fb-conv-api

Šī dzīve ir tikai sapnis50

Sveki spoki!

Vai jums kādreiz nav sķitis, ka visa šī pasaule ir tāds kā sapnis, jeb vīzija?

Man tā sķiet. Man sķiet, ka šobrīd realitātē ir ļoti tāla nākotne. Nākotne kurā var neeksistē Zeme un arī Saule. Mēs esam aizceļojuši uz kādu ļoti tālu planētu. Sapņos mēs dodamies uz “Zemes”, jo tā bija vieta, kur mēs cilvēki bijām laimīgi un jutāmies pieņemti. Zeme tiek rekonstruēta pēc visu cilvēku atmiņām konkrētā laika posmā. Tā ir kā spēle, kuru tu nevari kontrolēt. Visas darbības un sarunas jau ir notikušas. Tu jūti tikai to ko viņš juta.Katrs sapņa garums ir viena cilvēka mūža garums. Tad mēs pamostamies un atkal pēc brīža iemiegam un iekļūstam kādā cilvēkā uz izdzīvojam viņa dzīvi.

Ja jums patīk manas teorijas, tad liekat plusiņus un es rakstīšu vēl teorijas

P.S. Visas teorijas ir manis izdomātas. Šo es izdomāju šodien.

261 28 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

ko tu pīpēji? es arī gribu :D :D

47 1 atbildēt

Atkal vectēva kandžu dzēri, palaidni ? emotion

22 0 atbildēt

Jā! Tu esi atklājis lielo dzīves noslēpumu. Tagad kad tev sekos slava un bagātība( es vnk tavu sapn iredzējis esmu un zin kāds tas būs) neaizmirsti vēl taisīt tik pat faktiem pilnus rakstus, lai arī citi sapņu tēli zin, ka jāpasaka zobu fejai ej dillēs vecā ragana, tu neesi vienīgais brīnumainais pasaku tēls!

23 2 atbildēt

Sākums jau tev labi sanācis, tālak gan totāls sviests, srry. :/

11 0 atbildēt

Un tagad lasot šo rakstu, tu apzinies sevi neizbegamā paradoksā, un lidz ko, tu apjaut visu, kā tas ir pasaule sāk sagrūt izveidojas melnais caurums un mēs visi mirstam! Nu tā tas varētu būt!emotion

8 0 atbildēt

matrix...

6 0 atbildēt

eksiste teorija,ka mes itka esam datora simulacija,jo daudzam paradibam kas notiek musu visuma,vajadzetu norisinaties pavisam savadak,un tas rada iluziju,ka mes varetu but kadas citas civilizacijas datorsimulacija.varetu ta teikt-the sims. izklausas mulkigi?pavisam nee,ja par to padoma,palasi sikak par so teoriju utt. viens cilveks ir izveidojis datorsimulaciju,ar maksligo intelektu,bet tas intelekts ir parasta tarpa limeni.tur tarpini vairojas,barojas,izdzivo utt,un ar katru paaudzi tie paliek gudraki. gruti paskaidrot,vienkarsi palasiet internetaa.

4 0 atbildēt
šis laiks ir pārdomu laiks, kā nekā tuvojas pārmaiņas, cilvēki sāk pievērsties garīgajām lietām, katram tas izpaužas savādāk. Jā, piekrītu, ka šī dzīve ir kā sapnis. Dažiem kā murgs. Drīz cilvēku snaudošā apziņa modīsies, tā jau mostas. šajā laikā rodas jautājumi, uz kuriem vecās atbildes vairs neder, bet jauno vēl tā isti nav. Katram tas ir savādāk
3 1 atbildēt
CDR avatarsCDR

Par to esmu ļoti daudz domājis un man ir radies līdzīgs viedoklis, bet neaizraujies daudzi cilvēki šādi sajauc realitāti ar sapņiem un domām un galu galā saslims ( garīgi ) ( vai arī "izvesaļojas" ), katram tas lielas sabādāk.

2 0 atbildēt

Savu teoriju tu esi argumentējis katastrofāli, lai neteiktu vairāk...

1 0 atbildēt

BEIDZOT!!! Beidzot pienāca diena, kad tas ko dzirdu alternatīvajos masu mēdijos, parādas arī spokos.

1 0 atbildēt

es Tevi varu apbēdināt - Tavs sapnis beigsies, kad izlīdīsi mammītei no paduses laukā un krīzes apstakļos par soc pabalstiem nāksies mēģināt pašam izdzīvot un ģimeni uzturēt (dzīves realitāte) - Nemosties :D

1 0 atbildēt

Kāds pamatojums tavai teorijai? O_o :D

Vismaz pamato, lai cilvēki iebrauktu tavā domā :D

0 0 atbildēt

Sapnis tas nav! Domāju, ka ir daudz kas vairāk, šī ir tikai neliela daļiņa ko mēs piedzīvojam. 

0 0 atbildēt

man dazreiz ir tada sajuta ka es to jau esmu redzeis {nerunaju par rakstu!!}

2 2 atbildēt

Ko tu lietoji kad rakstiji šo rakstu?

0 0 atbildēt

vispār...

tās sajūtas ko tu pieminēji ir daudziem, ja vien apjautājas, gandrīz visi teiktu ka ir bijuši brīži kad jutušies kā sapnī bet ir reālā dzīve. --- mans skaidrojums - par to ir arī aprakstīts līdzīgi kā par dežavu, ka tas ir kkāds smadzeņu gļuks. vienk. tas ir tāpēc ka tajā brīdī par daudz iedziļinās realitātē tapēc šķiet viss mazliet sirreāls. jo parasti tu pievērs uzmanību (pārsvarā zemapziņā ar apziņas dotu komandu) tam kas tev ir jādara šajā un tuvākajā brīdī. tāpēc arī rodas šāda sajūta. vēl ir versija ka tu tobrīd apzinies ka viss rit savu gaitu un tu tikai pildi pareizi savu liktens ceļu. 

sapņi veidojas zemapziņā sajaucot to kas ir spilgtāk uztverts apziņā. izņēmumi ir pareģojoši sapņi kuri veidojas ar cilvēku massas uz zemes un kosmosa enerģētikas ietekmi (pārsvarā gaišreģiem). lai gan parasti tie ir mazliet sarežģītāk un lōģiskāk sakombinēti parasto sapņu elementi. otrs izņēmums ir sapņi kurus tu vari kontrolēt, parasti pirms pamošanās iesaistot apziņu. (to var iemācīties)

vienmēr vienlaicīgi pastāv visi laiki pēc sakritības robežām. tāpēc jau ir iespējams ceļot laikā jo laiks ir relatīvs. visumā konstanti attālumi atkarībā no telpas spektra attiecīgi reaģē, un spēcīgu blakusparādību (un objektu) ietekmē laiks liecas līdzīgi kā mōbiusa lenta (kas arī iesaista paralēlās pasaules) un arī veido tārpejas kas savieno divas attālas visuma daļas neaptveramas spēcīgās enerģijas ietekmē.

ja dzīve liekas kā spēle kur viss jau ir noticis bet tomēr vari kontrolēt tad tas atkal ir tikai jāizprāto no iepriekšējas informācijas ka daļēji tas ir smadzeņu gļuks un daļēji vienm;er pastāvošais liktenis. 

 

lai gan pastāv arī teorija (pavisam reāla) ka visums, pasaule un lietas - viss ir pavisam savādāks nekā to uztveram, jo mums ir tādi uz šādi uztveres orgāni kuri neļauj pilnībā uztvert visu, tā teikt ierobežo lai mēs varētu vienkāršāk eksistēt. 

http://www.spoki.lv/literatura/kas-notiek-oO/600637

0 0 atbildēt

Aizej pamācies Fiziku un Matemātiku vidusskolā... Ātri sapratīsi, ka pasaule nav sapnis un viss ko tu mācies tika izgudrots reālajā dzīvē... sapnī neko tādu tu nevarētu mācīties.

0 0 atbildēt

Vismaz lasit bija interesanti.. :D 

0 0 atbildēt
Sorry, bet teorija par to, ka šī dzīve ir sapnis ir murgaina. Ir lietas, kuras sapņos neredzam, piem. pulksteņa tikšķēšanu un laiku. Kkādā spoki.lv rakstā tā bija rakstīts.Bet toerija par sapni ir sviestaina.
0 0 atbildēt