local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmu stāsti 2!16

64 6

Nuu pacik daudziem pirmā daļa patika taisu jau tagad otro daļu!Ceru ka patiks un ja jums patīk rakstat komentāros būs tad 3 daļa!Un ja jums patīk šie stāstiņi nopētkat grāmatu šausmu stāsti tumšām novakarēm vai baisi šausmu stāsti tumšiem un drēgniem vakariem!Ceru ka patiks!

Meitene,kura uzkāpa uz kapa.

Vēlu vakarā kādā mājā daži zēni un meitenes bija sapulcēsjušies uz viesībām.Ielas galā bija kapsēta,un visi runāja par to,cik tas ir biedējoši. Nekad nest;aviet uz kapa kad ir tumšs;viens no puikām teica.Yas kas tur guļ jūs sagrābs un ievilks iekšā. Tā nevar būt.;iebilda kāda meitene.Tā ir tikai māņticība. Es tev iedošu dolāru,ja uzkāpsi uz kapa;rosināja zēns Kapi mani nebiedē,;meitene attrauca.Es varu to izdarīt kaut tūlīt. Puika iedeva viņai savu nazi. Iedur šo nazi zemē uz kapa,tad mēs zināsim ka tu tur esi bijusi. Kapsēta bija ēnaina un nāvīgi klusa. Te nav no kā baidīties;meitene mēģināja sev iestāstīt,kaut arī trīcēja pie visām miesām. Viņa izvēlējās vienu kapu un uzkāpa uz tā.Ātri noliekusies,meitene iesprauda nazi zemē.Viņa jau grasījās steigties prom,taču sajuta,ka netiek ne no vietas.Kaut kas viņu turēja.Viņa velreiz mēģināja izrauties,taču uz priekšu netika.Meitene bija pārbijusies līdz nāvei. Kaut kas mani sagrāba!;viņa iekliedzās un krita pie zemes. Kad ilgāku laiku no meitenes nebija ne vēsts,pārējie nolēma doties viņu meklēt. Bērni atrada meiteni pārkritušu pāri kapam.Pati nemanīdama,viņa bija izdūrusi nazi cauri saviem svārkiem.Tas bija tikai nazis,kas viņu turēja.Meitene bija mirusi no bailēm.

Āķis.

Donalds un sāra gāja uz kino.Pēc tam abi vizinājās donalda mašīnā.Viņi apstājās pakalnā pilsētas nomalē,no kurienes varēja redzēt visu ieleju mirdzam ugunīs.Donalds ieslēdza radio.Drīz vien mūziku pārtrauca diktors ar ziņu izlaidumu.Kāds slepkava bija izbēdzis no štata cietuma.Viņš bija bruņojies ar nazi un devies uz dienvidiem.Viņam trūka kreisās rokas,tās vietā boja āķis. Aizvērsim logus un aizslēgsim durvis.,ierosināja Sāra. Tā ir laba doma,;piekrita Donalds. Tas cietums nau nemaz tik tālu,;Sāra turpināja. Varbūt labāk brauksim mājās. Bet pulkstenis ir tikai desmit,;Iebilda Donalds. Man vienalga cik ir pulkstenis,;meitene uzstādija.Es gribu doties mājās. Paklau,Sāra,Donalds mēģināja meiteni pārliecināt.Viņš taču nekāps tik augstu līdz šejienei.Kapēc lai viņš to darītu?Un galu,galā-visas durvis taču ir aizslēgtas.Kā gan viņš tiktu iekšā? Donald,viņš ar savu āķi varētu izsist logu un attaisīt durvis.Man ir bail.Es gribu braukt mājās. Donalds sapīka. Meitenes vienmēr no kautkā baidās. Tiklīdz viņš iedarbināja mašīnu,Sārai šķita,ka viņa dzird kaut ko skrāpējamies pret auto durvīm savā pusē. Vai tu to dzirdēji? viņa vaicāja kad mašīna ripoja tālāk.Izklausijās, ka kāds cenšas tikt mašīnā. Kā tad! Donalds noteica. Drīz viņi bija pie Sāras mājām.Varbūt tu gribi ienākt un iedzert tasi kakao?meitene vaicāja. Nē,;Puisis atbildēja.Man jādodas mājās.Viņš apgāja apkārt mašīnai,lai palīdzētu draudzenei izkapt.Uz durvju roktura karājās āķis.

64 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

atbildot uz niks komentāru " OMG pirmais labs autors molodčiks :) " nuu jaa patiesiibaa tas ir legendas un miiti tie staasti

2 0 atbildēt

mjā..pirmā stāsta morāle-valkājiet bikses:D

2 0 atbildēt

Tīri labi stāstiņi, bet patiktos garāki arī.

1 0 atbildēt

Abus esmu izlasīis tieši vienā no tām grāmatām. 

1 0 atbildēt

eju taisit 3 dalu

1 0 atbildēt

2 stāstam kautko līdzīgu esmu redzējis seriālā supernatural, kur dzeks ar āķi skrāpējas gar mašīnu, bet pāris nomira :D

1 0 atbildēt
Man patīk visi tavi šausmu stāsti! +++
1 0 atbildēt

Tikko līdzīgu stāstiņu 2ajam pa TV6 vienā filmā teica emotion interesanta sagadīšanās

1 1 atbildēt

1.labsemotion

0 0 atbildēt

KAd izlasiju! Meitene nomira no bailēm! Es noraustijos! Tiešām baiss stāsts ! Stāstīšu to māsai :D

0 0 atbildēt

ak es zinu labākus stāstus

emotionun tas divgadīgais tikai pirkstu sūkā

0 0 atbildēt

Kā no bailēm var nomirt? O_O

0 1 atbildēt