local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmīgā skola 4!23

Čaw atkal esmu klāt ar 4.daļu!Vai.....cik skaisti jau ir Novembris rudens pēdējais mēnesis cik jauki!

turpinājums!

(uzdevums)

Man uzbruka Nikola un pateica:ja gribi izdzīvot tev ir jāispilda mans uzdevums 3. dienu laikā ja tu to neizdarīsi ar tevi būs cauri! Es:labi jau labi man ir bail no tevis bet es pildīšu tavu uzdevumu tikai saki kāds tas ir! Nikola:tev ir jāuztaisa skola par apsēstu skolu kurā ir daudz rēgu ispildi to nekavējoties!un Nikola pazuda! Es:ārprāts ko lai es nu daru?es negribu nevienu iznīcināt un es atsakos no tā uzdevuma! es ticu ka ar mani nebūs cauri!bet būs cauri ar Nikolu!!! bet kā lai es viņai to pasaku? skat reku zīmīte tajā rakstīts:veic rituālu lai atgūtu viņu! un pateiktu to ko tev vajag ir nepieciešamas šādas lietas:5baltas sveces (tās jānoliek zvaigžņu formā) vajag sarkanu krītiņu tas ir jāapvel zvaigznes formu un teikt parādies parādies Nikola un tā 100.reizes! ārprāts vienkārši ārprāts man tas viss jāpaspēj 3.dienu laikā! labi es iešu veikt šo rituālu!aizgāju uz veikalu un nopirku 5.baltas sveces! paņēmu sarkanu krītu un sāku apvilkt pa līnijām zvaigznes formu! Es: man tas izdevās! Parādās Nikola!:ko tu vēlies!ko tu mani pasauci? ko tu gribi? Es: es nepildīšu tavu uzdevumu! un pazūdi no manām acīm! Nikola: (smējās) un pazuda! Es: ai ai ai nu būs gan šausmas bet es to pārvarēšu! Turpinājums sekos!paldies ka lasiji! ganjau nopelnīšu kādu +! bye

7 13 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

1) Labāk būtu mācijies skolā kā pareizi jālieto pieturzīmes.

2) No tiem kalniem kas ir bildē pilnīgi bails palieks skatoties.

3) Raksts kurš ir it kā šausmu stāsts pilnīgi nav šausmīgs 

4) Labāk nomaini raksta nosaukumu ''Šausmīgā gramatika"

2 0 atbildēt

Beidz rakstīt, Tev vienkārši nesanāk, tev pat pieturzīmes ir nepareizas, un nerunāsim par to, ka viss ir sarakstīts bez atkāpēm! Nu tagad Tev ir godam nopelnīts -!

1 0 atbildēt

emotion Pārstāj. Lūdzu.  

0 0 atbildēt
Piedod, bet manas smadzenes nespēj izturēt tādu slodzi: 1)Gandrīz visur ir izsaukuma zīmes; 2)Stila kļūdas ir ļoti daudz,; 3) Tekstam VISPĀR nav rindkopu.; 4) Gramatika, gramatika.. Nelikšu ne + , ne -.. Bet lūdzu , piestrādā.
0 0 atbildēt

Tu esi pats sūds atšujies no manīn ja nē es ziņošu adimistrācijai!tava gramatika ir sūds!es tevi brīdinu!

0 3 atbildēt