local-stats-pixel fb-conv-api

Sargenģeļi4

19 0
Erceņģeļi un eņģeļi ir ļaužu un fiziskās pasaules aizbildņi. Caur eņģeļiem izpaužas Dieva majestātiskums. Viņi nodrošina, lai tiktu pildīta Dieva griba. Eņģeļi ievēro, lai Visumā valdītu līdzsvars. Eņģeļi ir ūdensgari. Tie valda no Zemes līdz Mēnesim. Erceņģeļi ir ugunsgari, kuri aizņemti ar rasu un tautu dvēseļu evolūciju. Viņu ietekmes sfēra ir no Zemes līdz Merkuram.

Augstāk pār viņiem atrodas arhaji jeb "personības gari”, kuri atbild par visas cilvēku sugas attiecībām dzīvojot uz Zemes. Šie eņģeļi dzīvo laika viļņos, mainot laikmetu gaitā savus garīgos ķermeņus. Tie ir "laika gari”. Viņu ietekmes sfēra sniedzas līdz planētai Venera. Vēl ir virseņģeļi, kuri valda pār eņģeļiem un sargā cilvēci uz planētas Zeme. Virsenģeļiem dotas tiesības vadīt un rādīt ceļu lieliem eņģeļu pulkiem, kas pēc viņu norādījumiem pastiprina un spēcina kādu atsevišķu Dieva gribu.

Eņģeļu pienākums ir pacelt mūs augstākā emocionālā līmenī, tomēr aiz cieņas pret mūsu brīvo gribu, eņģeļi ne ikreiz atļaujas iejaukties mūsu dzīvē. Mums jāatceras, ka jālūdz viņu palīdzība un ar atvērtu sirdi tā jāpieņem. Lūdzot eņģeļiem palīdzību, jālieto tagadnes laiks, jo Visums nesaprot ne nākotni, ne pagātni (reāli ir šis mirklis), tam nepastāv laika jēdziens. Bez tam lūdzot lūgums vienmēr ir jāizsaka pozitīvā formā. Kad esiet pareizi lūguši eņģeļu palīdzību, jāpaļaujas atkal uz Visumu.

" Lai notiek tavs prāts!” Jo Visumam, Kosmosa likumiem ir labāk zināms, kas mums ir vajadzīgs nekā mums pašiem. Šī iemesla dēļ apdomīgi jāizdomā, ko lūgt, jo jūs to kaut kad noteiktajā laikā saņemsiet. Arābiem ir sakāmvārds: " Ņemiet, ko jūs gribiet un maksājiet par to!” Otra lūgšanas prasība ir ievērot, kad atnāk atbilde. Daudzi cilvēki lūdz Dievu, sargeņģeļus un saņem atbildes uz savām lūgšanām, taču vai nu nepamana tās vai ignorē, noliedz tās. Cilvēki bieži atsakās ar prātu saprast doto atbildi (jāvēro simboli dzīves laikā). Kad esam saņēmuši atbildi uz lūgšanu, pieņemam ar godbijību un neaizmirstam pateikt: paldies!

Izprotot virseņģeļu valstību un to, kā tā ļauj pasaulei gremdēties mīlestībā un gaismā, mums labāk vajadzētu izprast savu īsto būtību. Mēs esam Dieva bērni un saistoties ar eņģeļiem, mēs varam uzsākt ceļu pa dievišķo Gaismas ceļu.
19 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Es ticu, ka ir kaut kas augstāks (Dievs, eņģeļi).  emotion 

Manuprāt, visstiprākās lugšanas cilvēkam ir tad, kad ir ļoti spēcīgas emocijas, piemēram, ļoti lielas sāpes un skumjas. Taču, kad cilvēks ir priecīgs, jāatceras pateikt "paldies'' par katru priekpilno mirkli!! emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Es varu pielūgt skapi un ievērot simbolus kā viņa zīmes. 😐 😂 bet nu labi tas tā , vēlos pajautāt. Tu tiešām tici šim visam?
0 1 atbildēt