local-stats-pixel fb-conv-api

ŠS 24

Š - šausmu un S- stāsts. Tā kā jums patika mans pirmais šausmu stāsts (kaut gan nedaudz smieklīgs), tam sekos vēl viens manis domāts šausmu stāsts. Šoreiz tas nebūs smieklīgs un dziļā doma būs jāatrod jums pašiem. Lai labi lasās.

P. s iepriekšējā daļa - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Ss/672256

77 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Viņš sāka ar rokām raut ārā labību, vai kaut ko citu, jo mēs no iluminatora tik labi nevarējām redzēt....Viņš krita ceļos un bļāva. Kaut gan mēs to nedzirdējām, bet mēs to redzējām.

 

 

Un tad visi, kas bija skatījušies uz degošo lauku (Un tie bija PILNĪGI VISI pasažieri)- lidmašīnās visi pasažieri nevar redzēt pa logu ( ja vien nelidojat ar kukuruzņiku :D) un starpcitu, lidmašinas lido tik augstu, ka mašīnas lejā teju var saskatīt, un to ka starp dūmiem skraida vīriņš, tiešām nevarētu redzēt, kur nu vel to ka bļauj.

 

Mūs grasījās nolaupīt, lai pieprasītu no mūsu valsts atlīdzību par mūsu atbrīvošanu. - Laikam pēc fizionomijas noteicāt ka tie ir tīrasiņu cilvēku laupītāji pret izpirkumu no valsts :D

 

Es ātri pārliecos pāri priekšējam sēdeklim un sāku spiest šofera kāju uz gāzes pedāļa. Pēc brīža mēs jau bijām aizbraukuši līdz viesnīcai.- Nu šaubos vai spiežot vienkārši pedāli ( ar beigta cilvēka kāju! :D ) jūs tālu tiktu. :D Ir arī krustojumi, līkumi, luksafori un viss pārējais uz ceļiem atrodamais :D

Nepiesiešos pie daļas ar visādiem spokiem, jo tur jau ir tīrā fantāzija, bet kaut kādai sajēgai par rakstīto tomēr jābūt. Nevar rakstīt, ka jāja ar zirgu un pēkšņi atvērās bagāžnieks :D Tas izbojā visu stāstu. 

5 0 atbildēt

Forshi Tu šo rakstu ieliki vai kads cits Esot Miris!

Es teicu ka ZOMBIJI pastaav!!!!!!

2 0 atbildēt

Sviests...neloģiski...

2 0 atbildēt

es nesapratu stāstu joks degoš vīriņšs miruši cilvēki nesaprotu pastāstiet vairāk

0 0 atbildēt