local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par ūdensvīriem.7

107 3

Labvakar visiem portāla lietotājiem! Te nu var pēc neilga pārtraukuma redzēt manu rakstu sēriju par horoskopiem. Biju izlēmusi, ka iešu ar visām zīmēm pa kārtai, bet pateicoties kādam lūgumam izadrīju izņēmumu un ir tapis raksts par ūdensvīriem.

Te ir arī http://spoki.tvnet.lv/mistika/Patiesiba-par-auniem/779205

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Patiesiba-par-versiem/779319

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Patiesiba-par-dviniem/779424

107 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ūdensvīri ir sabiedriski kā suņi, un neatkarīgi kā kaķi. Daži eksemplāri mēdz būt ekstravaganti. Dziļā būtībā ir ideālisti, domātāji un mazie filozofi. Viņš nekad nezaudēs pārliecību un enerģiju, un ūdensvīru spēcīgā iekšējā pārliecība palīdzēs visus darbus īstenot ar lielu izturību. Ūdensvecis slikti panes vardarbību un apsmiešanu, tāpēc nevar piespiest darīt to, ko viņi paši nevēlas.

Šīm es piekrītu uz veseliem 100%. 

6 0 atbildēt
Pilniiba neatbilst! Horoskops ir feiks un suds tas strada pec vienta principa tiek sarakstitas random ipashibas un tiek izliktas un ja peksni kadam sakriit uzreiz hops! Visi tic horoskopiem, pedejas muļķības.
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Da labi. Gandrīz viss atbilst. Šis tas tik nē. Un ja godīgi tas mani nogruzī. Visvairāk par attiecībām.
1 0 atbildēt
Skorpionu , pieprasu studijā
1 0 atbildēt

ūdensvīrs izlasīja, nospļāvās un saka vienu - šis ir mainstream viedoklis, kura saknes ir aizmirstas un apbērtas laika smiltīm. Esmu ūdensvīrs ( 3 dekādes ) un līdz ceļiem jūrā visur. Šeit ir rakstīts par ūdensvīriem kuri neapzinās kas viņi ir. Tā ir problēma, ņemot vērā ka tā ir 11.zīme. Nav daudz palicis. emotion

Varēja daudz labāk un plašāk, informācijas pietiek.

0 0 atbildēt

(Y)

0 0 atbildēt