local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par astrālo pasauli. Papildināts.36

Sveiki spocēni. Pagājušo rakstu man nācās rakstīt uz mobīlās ierīces, tādēļ raksts izdevās nedaudz nesaprotams. Bija pieprasījums par papildinājumu, tādēļ es to arī izdarīšu.

Tātad, kā jau bija minēts astrālā ceļošana nav tas, kas jums liekas. Tā bieži var būt bīstama padarīšana. Ar vārdu bīstams es nevis vēlos teikt letāls ( kaut gan ir zināmi arī pāris tādi gadījumi), bet gan burtiski bīstams. Jeb ir dažādi varianti, kas var notikt. To es pastāstīšu vēlāk. Astrālā pasaule ir cita dimensija, kur tu ar trenniņiem un mācīšanās veidā vari nokļūt. Ir dažādi veidi, kā to izdarīt, bet šis raksts nav par to. Ja tā ir cita dimensija, tad tā nav pieejama tikai mums. Astrālā pasaule atrodas ceturtajā dimensijā, kurai var viegli piekļūt tumšie spēki un gaišie, tādēļ bieži cilvēki tur var runāt ar saviem aizsargiem un citreiz arī redzēt ko tādu, ko nevēlējās. Un ja šī dimensija, kur mēs nokļūstam ir pieejama tumšajiem spēkiem, tad daudz, kas var notikt. Piemēram, kad biju mazs es neapzināti astrāli ceļoju un sadraudzējos ar kādu kritušo enģeli, kas mani izmantoja. Es nezināju, ka viņš bija slikts, jo bija pilnīgi sevi pārvērtis. Es viņu ielaidu savā mājā un viņš patstāvīgi sūknēja manu enerģju. Man katru nakti bija briesmīgi murgi. Cik labi, ka mani aizsargi iejaucās un lika tam galu. Tas ir tikai variants, kas var notikt.

Es sadalīju cilvēkus plašās grupās un izklāstiju, kas var notikt.

1)Tiešām spēcīgi un trennēti cilvēki.

Ja cilvēks ir trennējis sevi daudzus gadus un ir garīgi spēcīgs ar nostabilizētu enerģiju, tad viņam lielas briesmas nedraud. Jo viņš apzinās, ko dara un, kas var notikt. Ja, kas noiet greizi viņš zinās ko darīt un kā rīkoties. Bet lielākoties viņus neaiztiek, jo viņus izmantot ir ļoti grūti. Viņi tāpat pēc iespējas ātrāk likvidēs kaitēkli.

2)Blogeri, kas nesaprot ko dara un ir jaunāki par 20 gadiem.

Ja tu esi forumā izlasījis, kā astrāli ceļot un, ka tas ir pilnīgi "droši". Un tev nav ne māzākās nojausmas, kas tur ir (izņemot to, ka tur var lidot un pabūt, kur vēlies), tad tas ir īpaši bīstami, jo tu astrālajā pasaulē esi kā svaiga gaļa deguna galā. Tevi uzreiz atradīs un izmantos visos iespējamos veidos. Sākot ar energījas sūkšanu, beidzot ar tava ķermeņa izmantošanu un iedzīvošanos mājā.

3)Cilvēki, kas nesaprot ko dara, bet ar spēcīgiem aizsargiem.

Gandrīz katram ir savs aizsargs. Tas var būt tavs vectētiņš, vecmāmiņa, kāds saistīts ar tavu iepriekšējo dzīvi utt. Ja tavi aizsargi ir stipri viņi nepieļaus, ka tev darīs pāri, tādēļ daudzi tirliņi gvelž. Es to daru regulāri, bet man nekas nav. Es tevi apsveicu, tev ir vienkārši stipra aizmugure.

Tātad, kas īsti var notikt?

1)Saskarsme ar kritušajiem eņģeļiem ( tie gan ir nejauki). - Iefiltrēšanās tavā mājā bez tavas atļaujas, tavas enerģijas sūknētājs, biežu baiļu un murgu cēlonis.

2)Saskarsme ar zemiem dēmoniskiem radījumiem. - Iefiltrēšanās tavā ķermenī, tavas enerģijas sūkšana, bieži vien cēlonis kādēļ tu nevari meditēt. Bet no šiem ir daudz vieglāk atbrīvoties nekā no kritušajiem enģļiem.

3)Saskarsme ar augstiem dēmoniskiem radījumiem. - Visi tavi briesmīgākie murgi. Tiešām, tu negribi ar šiem saskarties. Viņi no iekšas izēdīs tavu dvēseli. No viņiem tikt vaļā ir ellīgi grūti.

Kā tas viss notiek?

Tas viss notiek ļoti vienkārši. Tu laimīgs lidinies pa ceturto dimensiju un tevi ierauga, kāds tev nezināms radījums. Bieži vien tu to pat nepamani. Tad viss ir ļoti vienkārši. Kad tu astrāli ceļo starp tevi un tavu ķermeni ir gaiša līnija, caur kuru šis radījums var atrast tavi.

Es ceru, ka šis raksts ir saprotamāks un jūs apjēdzat cik tas ir bīstami. Nedarat to ko jūs nesaprotat. Ja ir kāds jautājums droši jautājat. Tiksimies nākamajā rakstā

130 3 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Kādam vajadzētu apspriesties ar Vinčestru brāļiem, ja tik bail, vai arī kāds Supernatural pārskatījies. Tas mani neapturēs no astrālās pasaules atklāšanas, ja izdosies un nekādi "mošķi" mani nenotvers, tad laikam šis viss ir tik reāls, cik mēs paši to vēlamies, ja vēlies AP kaut ko, to var dabūt, ja baidies, ka uzrausies uz enerģiju ēdošiem mošķiem, tad arī tādus dabūsi, bet nevajag panikot, tos var dabūt arī ikdienā bez nekādiem AP. Calm down!

3 0 atbildēt

1) Es neuzticos nevienai reliģijai tādēļ nevarēšu tev atbildēt uz šo jautājumu kā tu vēlētos, es nepiederu nevienai ticībai. Kaut gan astrālā projekcija ir minēta ļoti daudzās reliģijās. Lai gan esmu manījis, ka visbiežāk astrālo projekciju izmanto budisti, vēl manis neizpētītajā alķīmijā un ezotērikā.

2)Kritušie eņģeļi ir plaša tēma. Viņi kādreiz strādāja gaišajā pusē, bet tad sāka darīt tumšas lietas. Viņi ceļo un meklē upurus, jo viņi ir spēcīgi enerģiskie vampīri.

3)Kā jau es teicu, tumšās būtnes var būt tikai iemesls neskaitāmiem murgiem. Viņiem patīk tavas bailes. Bailes ir ļoti spēcīga emocija, kas izdala spēcīgu enerģiju, kas viņiem vajadzīga.

4) Nē, es nemeklēju atbildes grāmatās. Es piedzīvoju pats..

Ceru, ka tevi apmierina atbildes, ja vēl ir, kas jautājams droši raksti emotion

2 0 atbildēt
Kas būtu ja es tagad ietu vai mēģinātu tikt uz astrālo pasauli?
1 0 atbildēt
Zinātniskiem cilvēkiem šeif nav ko darīt, jo viņiem viss ir vieni skaitļi un ķīmiskie elementi.
1 0 atbildēt
Jaa, kaads naakamais raksts. Un veletos info par to kaa ar to visu fignu cinities pat ja pienemsim, ka taada pasaule eksistee.( vnk kameer neredzeesu es neticeesu. Sry;d) bet ir interesanti.
0 0 atbildēt

Es jūtu tev ir daudz jautājumu emotion . Ja vēlies vari uzrakstīt privāti

0 0 atbildēt

var

0 0 atbildēt

Tieši ko?

0 0 atbildēt

Es tiešām nevēlos šeit sarakstīties, takā ja vēlies, tad privāti

0 0 atbildēt

Ok, ja vēlies vari atsūtīt savu nr.

0 0 atbildēt
Ja vēlies, vari pievienoties čatam
0 0 atbildēt
Kā lai tur vispār nokļūst? Man ir 12 gadi un es netaisos tā riskēt bet vienalga gribas zināt.
0 0 atbildēt
Kārtējais zinātniskais fakts, kurš publicēts hvz kur, bet tici tam, lai gan pats neesi bijis blakus, no zinātniska cilvēka? -.-
0 0 atbildēt
Es nekaunos par to, ko es daru. Es par to visu esmu arī droši bez problēmām runājis. Neviens pagaidām nav mani uzskatījis par traku. :-) Tavā ziņā izpētīt sīkāk ir izpētīt to visu ar zinātni?
0 0 atbildēt

Kā var tikt uz AP?

Un es varētu tikt tajā Whatsapp grupā?

0 0 atbildēt

man taa bail tagat iejiet emotion 

0 0 atbildēt