local-stats-pixel fb-conv-api

Nemirstība22

316 0

Vai tu vēlies nomirt vai arī redzēt kā mirst tavi vecāki/bērni? Ko tu darītu, lai sasniegtu mūžīgo dzīvību? Turritopsis dohrnii ir medūza, kas var atgriezties bērnībā neskaitāmas reizes. Vienīgā suga ar bioloģisko nemirstību. Pēc Darvina uzskatiem, evolūcijas virzītājspēks ir dabiskā izlase. Kas mums būtu jāpārdzīvo, lai vismaz mūsu pēcnācēji iegūtu nemirstību? Ja cilvēks ir radības kronis, vai tas nebūtu pietiekams iemesls mūžīgai dzīvei? Ticīgajiem tiek apsolīta paradīze un mūžīga dzīve pēc nāves. Dzīvības eliksīrs ir izrādījies grūti iegūstams un tā nav plaša patēriņa prece. Varbūt tikai cilvēkam piemīt alkas pēc nesasniedzamā. Ja būtu iespējams nodzīvot 1000 gadus, iespējams, ka nāve vairs neliktos tik briesmīga?

Nākamās desmitgades solās būt aizraujošas. Ja cilvēks pats nesasniegs nemirstību, tad varbūt radīs robotus ar mākslīgo apziņu. Līdzīgi kā agrāk cilvēki stāstīja pasakas par elfiem un rūķiem, tā nākotnē būs nemirstīgas būtnes, bet paša radītas. Varbūt tie būs hibrīdi, kiborgi, kuriem visus dzīvībai svarīgās funkcijas nodrošinās mehāniskas ierīces. Mūžīgā dzīve ir sapnis, uz kuru vienmēr tiekties.

316 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Elementāri, gribi mūžīgu dzīvi? Kļūsti par VAMPĪRU. emotion

Bet, ja nopietni, būt nemirstīgam nav izdevīgi, jo mainoties laikam un gadsimtiem, visticamāk sajuksi prātā un tavu prātu apciemos dažādas psihiskās slimības, jo cilvēka dabā ir piedzimt, izbaudīt ko piedāvā dzīve un aiziet no dzīves. Mūžīga dzīve mirstīgajam ir neiespējama. Prāts nepakļausies. 

10 1 atbildēt

Mēs tagad dzīvojam, matērijai piesaistīti;

Nākamais līmenis ir, dzīvošana hologrammā; Tur tad arī ir nemirstība.

Hologrammā matērija eksistē, bet kā simulācija, kuru mēs paši kontrolējam (caur matemātikas principiem), jo esam to pilnībā izpratuši.

Man ir aizdomas, ka jau tagad, daļa no redzamā ir tikai hologramma un daļa ir īsta matērija. Tas nozīmē, ka Pēteris, kuru tu pazīsti, joprojām ir Pēteris, bet viņš sastāv no matērijas un hologrammas projekcijām.

Dvēseliskā esence vienmēr ir gaismas daļa. Tikai, matērijas fāzē, tā ir ieslodzīta. Hologrammas fāzē - atbrīvota.

Pāriešana starp fāzēm nenozīmē, ka tagad jānomirst uz Zemes. Tas var notikt ļoti maigi un nemanāmi. Vienkārši, sekojiet augstākiem garīgajiem principiem.

7 0 atbildēt

Ko tur sapņot par nemirstību, ja daudzi pat līdz 20 gadiem nespēj novilkt un uztaisa pašnāvību..emotion

6 1 atbildēt

Cilvēks netiktu galā ar mūžīgu dzīvu. Vaina nav tikai tur, ka tu redzēsi, kā visi mirst, bet gan tur, ka cilvēks nespēs atcerēties neko daudz, jo kā jau mēs visi zinām, cilvēki pēc dažiem gadiem atvērās tikai dažas lietas no pagātnes. Kā tad būs ja tie būs tūkstoši gadi? Vai ir jēga dzīvot tik ilgi, ja to visu ar laiku aizmirsīsi? Un vai tas cilvēks, maz būs cilvēks? Es varu galvot, ka neviens un nekad nebūs mūžīgs. Tas ir pret visiem dabas likumiem. Ticu, ka ir iespēja uz dažiem gadiem palielināt cilvēka dzīves ilgumu, bet ne jau līdz nemirstībai. Nemirstība, tā ir dīvaina vēlme, es to sauktu par sodu.

4 0 atbildēt

raksts un tēma interesants. bet par teikumu, kur "ir sapratusi, ka viss sastāv no atomiem" , gan sasmējos emotion .

2 0 atbildēt

a kas notiek ja ar laiku pārstāda visus bojātos orgānus ar jauniem izņemot smadzenes?

šā vai tā es vēlētos dzīvot kādus 200 - 1000 gadus. vai līdz laikam kad man apniktu dzīvot. par to es esmu daudz kādreiz aizdomājies, un nemirstībai varētu būt daudz dažādu veidu. un vistrakākā varētu būt totālā nemirstība kuru neietekmē nekādi apstākļi izņemot visuma beigšanos. taču ja padomā, mēs jau sastāvam no visuma.... 

zinātne iet uz priekšu un orgānus jau var printēt, ķermeņa daļas var aizstāt ar kvalitatīvu mehāniku utt. tāpēc tam visam ejot tad jau redzēs cik ilgi mēs dzīvosim. 

2 1 atbildēt
Meh, cilvēks tāpat mūžīgs. Miesa tik nav, bet gars gan ir. Kāpēc baigi tikties pēc mūžīgās miesas dzīvības, ja tur nevari pāri savām miesīgajām robežām pārkāpt, ja pēcnāves dzivē Tev būs visas iespējas ko darīt. Tikai tā dzīve būs atkarīga no tā, ko būsi sadarījis, dzīvojot miesīgu dzīvi, un kā būsi to nodzīvojis.
1 0 atbildēt

Amm, nebūs, vnk zāles vēzim jau ir emotion tāpat kā smadzeņu darba pastiprināšanas, bet tad ja ir nemirstība te uz zemes vietas nebūs... Nemirstība nāktu ar laiku kad varētu kolonizēt citas planētas... Jo tagad vnk nav izdevīgi, jau tagad taisa karus lai samazinātu skaitu, kas tad bus tad? + Farmācija nobruktu ja neviens neslimotu ... + ir kkāda... teorija par Monoātomisko platīnu zeltu un sudrabu. sajaukumu kas pēc fizikas paātrina un sudrabs pats pa sevi ir anti slimībaam emotion

1 0 atbildēt

Tiešām,lielisks raksts!Es ļoti vēlētos turpinājumu!

1 0 atbildēt

Nu sapņot jau nav aizliegts.Bet es gan ceru, ka tik drīz neatradīsies risinājums nemirstības iegūšanai.

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 

Un tagad, lūdzu, paskaidro sevi.

- varu paskaidrot.

Ko Tu saproti ar vārdu "hologramma"? 

- Projekcija. Parasti vizuāla, bet tā var būt arī uz pārējām maņām, audio, tausti, utt. Un kas ir projekcija ? Perspektīva, kuru tu uztver. Tu redzi zaļu ābolu. Tas ir objekts. Apkārt esat: tu, Jānis, un Pēteris. Katram jums, visdrīzāk, būs sava "projekcija" jeb "hologramma". Varbūt Pēterim bojāta redze... Ja ļoti tehniski, tad enerģiju, pilnībā kontrolējot, var pārvērst par škietami cietiem objektiem iekš mūsu realitātes. Patreiz, ar tehnoloģijas palīdzību, ir iespējams radīt vizuālas hologrammas, tikai tām nav "materiālā cietība".

Ja to saproti kā projekciju, realitātes iluzoru atspoguļojumu, no kurienes tā rodas? Kas to projicē? Uz kā tā tiek projicēta? Kas to uztver? Kā ir radies šis hologrammas mehānisms? Vai to kāds ir radījis? 

- apmēram kā filmā Matrix; Universa 3 pamatkomponentes: 1. enerģija, 2. energo-informatīvais lauks (tā kā gigantisks cietais disks, kas balstīts uz svēto ģeometriju, PI un fraktāļiem), un 3. matēriju. 

Projicē tu pats tajā brīdī, kad skaties vai uztver kaut ko. 

Kā radies? Lielais sprādziens. Sākumā bija ļoti saspiesta ķīmisko elementu bumba. Pāri laikam, tā eksplodēja un joprojām izplešas laiktelpā. Bumbai visdrīzāk, bija noteikts skaits pamatelementu; citi radās procesu rezultātā).

Ko Tu domā ar "matemātikas principiem"? Tā kā matemātika ir pilnībā cilvēku radīta zinātne, kurai nav nekāda sakara ar matēriju, universu un jebko citu, noprotu, ka tā ir atsauce uz metafiziskiem, nereāliem spriedelējumiem, kuriem nav nekāda sakara ar realitāti (ar realitāti domāju "iespējamību, ka tā arī ir", nevis terminu)?

- informācija universā eksistē, mēs lietas varam uzskaitīt un iedalīt simbolos, tas ir nenoliedzami. Matemātiku neviens nevar apmānīt. Konkrēti, matemātika,kāda ir mums, konkrētās formulās un simbolos, ir mūsu planētas simboliskā interpretācija par negraujamiem "cietās realitātes" likumiem. Citu planētu iedzīvotājiem, iespējams, arī ir matemātikas zinātne, bet jau savādākos simbolos un metodēs realizēta.

 

Ko Tu domā ar "dvēseliskā esence" un "gaismas daļa"? Kā Tu definētu dvēseli? Ko Tu saproti ar gaismu (kādu augstāku spēku vai tomēr vnk vilni?)

- dvēseliskā esence ir dvēseles būtība (ekspresiju potenciāls) tās dziļākajā kodolā. Cik dziļi katrs izdomā rakt sevī, tā ir viņa paša darīšana. Bet tur var visu ko izrakt, ja meklē. Arī pats nelaimīgākais "vidējais Džo" to var.

Dvēsele ir "informācijas ieraksts" globālajā universa matricā, kas nosaka tās potenciālu uz dažādām ekspresijām. Dziļākajā līmenī, dajebko var uztrenēt, tikai jāizdomā, ko gribas. "Gaisma" ir tā pati enerģija.

 

Vai tas viss, ko stāsti, ir koncepts sevis nomierināšanai (kā reliģija vai sektantisms) vai arī Tu tam tiešam pamatoti tici?

- katram ir sava nostāja par to, kas tad stāv pāri visam. Citam tas vairāk interesē, citam mazāk. Man ļoti interesēja. Attiecīgi, šo savu teoriju arī esmu uzbūvējis, balstoties uz visu, ko zinu. Un nekādas grāmatas es nelasu, man gari teksti nepatīk, tikai internetā uz ātro kādus rakstus un bloga ierakstus palasu. Nu ja, gribi - sauc par "personīgo ticību". Personīgās ticības ir ikdienišķa padarīšana. Tās var konstruēt dažādos veidos - balstoties uz faktiem, uz stāstiem, vai sevis paša iztēli. Man tas ir kombinācijā ar visu. 

 

Saproti, ir neiedomājami kaitinoši, ja kāds uzraksta ko tik ļoti abstraktu, dažādi interpretējamu, un nenorāda nevienu avotu, lai lasītājs kaut nedaudz tajā visā "iebrauktu". No Tava komentāra varētu domāt, ka esi viens no šiem - * vientiesis, kas pārāk daudz lasījis otrās šķiras avīzi "Mistika" * pseido - filozofs, kuram nepiemīt spējas sakarīgi izpausties * parasts sektants * neo-latvietis, kurš tikko izstaigājis Pokaiņus * trollis, kurš vienkārši raksta "gudrus" tekstus un gaida tādus kā mani * scientologs, dianētiķis * sēņu / DMT / LSD lietotājs, kuram patīk piešķirt jēgu savām vīzijām

Es nezinu, kas Tu esi, bet lūdzu, nākamreiz uzreiz vienkārši pasaki. Citādāk ej ta nu sazini, ko domāt, kā atbildēt.

- jā, citiem tas varētu šķist abstrakti. Bet svaigas domu kombinācijas par sliktu nenāk... Tu jau zini, ka internetam nevar ticēt...

No tevis uzskaitītā, es tad vistuvāk esmu: * pseido-filozofam, ar spēju sakarīgi izpausties. Runāt abstrakti nav nekāds nesakarīgums. Abstraktuma sajūta rodas no jūsu neizpratnes. Varbūt kāds pilnībā saprot,ko rakstu... * jā, sēnes pirms dažiem gadiem lietoju, bet tad es vēl teoriju nebūvēju.

* neo-latvietis no Pokaiņiem? Tieši to vietu gribu apciemot! Varbūt kādu gigantisku kaifu tur var dabūt..

* jā, arī trollis; Esmu viens no lielākajiem šī portāla troļļiem! (čatisti to zin). Mana mīļākā nodarbe! Sacerēt un izspēlēt stāstus ! Es gan to saucu par ... pozitīvo suģestiju, kuras rezultātā piesaistu sev vēlamo realitāti. "Law of attraction".

Ja cilvēks piekopj dzīvi, balstoties uz labākajiem garīgajiem un psiholoģiskajiem principiem, tad loģiskā kārtā viņš attīstās kā dvēsele. A varbūt man tas ir iekodēts dvēselē, ka es tieši šādi uzvedīšos ? Nezinu. Es ticu brīvai izvēlei, nevis "cietajam liktenim", kas mani grib pakļaut. Brīvība ir pats labākais, kas var būt. Bet ne jau visiem to vajag...

Vēl es ļoti ticu loģikai. Citi saka, ka cilvēks nevar būt loģiska būtne, a es tam nepiekrītu. Man patīk kontrole un paredzamība, kas attiecas uz manu personīgo dzīvi. 

0 0 atbildēt

Cik dumji, kurš gan gribētu dzīvot mūžīgi?

1 1 atbildēt
Tu esi kautko nokopējis divreiz 4 tekstā.
1 1 atbildēt

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Pafilozifesim-nemirstiba/765425

nu jā laikam nepopularajiem spokiem nav iespejas šai pasaulē.

lai nu ka par tiru plagiatu tavu darbu ari nevar saukt

0 1 atbildēt