local-stats-pixel fb-conv-api

Negadījumi!2.daļa pēdējā daļa!5

Sveiki!sen neēsmu licis rakstus,tapēc tagad uzcepu 2.daļu pēdējo iečekojiet!

2001.gads 5.marts Californija

Sieviete vārdā Maria bija atstājusi mājās atslēgas kad bija aizbraukusi uz veikalu!sapirkusi produktus viņa ar mašīnu brauca mājās,viņa nezināja,ka viņa bija atstājusi atslēgas mājās!līdz ar to kad viņa bija kāpusi pa trepēm kāpņu telpā un nonākusi 3stāvā viņa dzīvo 4stāvā viņa aiz kautkāda diega aizķērās un pakrita redzot tas bija pie viņas durvīm viņa pagāja malā un nokrita lejā!tas kurš to esot izdarijis tiek sodīts cietumā līdz pat 50.gadiem,tas bijis izrādijies puisis kaimiņš kuram ir tikai 26.gadi!jo policisti meklēja pirkstu nospiedumus!

2006.gads 24.augusts NewYork

Vīrietis vārdā Alfred (25.gadi) bija aizgājis uz nakts klubu plkst.22.00 viņš sadzērās un atpakaļ ap plkst. 01.20 viņš grasijies iet uz mājām,kad pa ceļam viņu sabrauca šoferis tam vīrietim nebija vestes līdz ar to viņš ir pats vainīgs,tas kurš nobrauca vīrieti izrādijās bijis 55.gadus vecs un viņš tiek sodīts uz 10.gadiem!

2014.gads 1.februāris Newyork

Meitene vārdā Anna (19.gadi) bija nogalinājusi savu gadu veco meitu!nav zināms no kā,bet viņa stāstija policijas vispirms piezvanija un saka kad itkā viņu vajāja kāds demons kurš īstenībā neiksistēja līdz ar to viņa tika sodīta elektriskajā krēslā!

Beigas! paldies ka lasiji!manam vecumam nevaidzētu rakstīt tādus murgus,bet atvainojiet man ienāca prātā tāda doma!:(attā. (Neuztraucaties tas ir izgudrots stāsts!gan 1 un 2.daļa).

22 28 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Protams, ka tas ir izdomāts, jo dzīvē tā nenotiktu. Līdzīgi notikumi būtu, bet šādi gan nē.
3 0 atbildēt
Var redzēt, ka pats esi tos stāstus izdomājis un gramatika iespārda :/
2 0 atbildēt
Pag ko?
1 0 atbildēt
12 avatars12

Tie tiešām ir murgi...

0 0 atbildēt

Jā...Tavā vecumā nevajadzētu gan rakstīt!

Un murgi ir īstais vārds!

0 0 atbildēt