local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz aizdomājies-Notici9

104 2

Vai jums kādreiz ir bijusi tāda sajūta ,ka, ja pietiekoši stipri noticēsi tas piepildīsies?

Manuprat, šada raksta vēl nebija , tāpēc ceru ka šis temats jūs ieintreģēs. Šajā rakstā izpaudīšu savas domas un piemērus, būtu lieliski, ja jūs iesaistītos šajā diskusijā un komentāros izpaustu savas domas par šo tēmu.

Bet pirms sāku... Es neesmu gramatikas eksperts, tāpēc jā šajā rakstā būs pa kādai gramatikas kļudai, visticamāk kāds izlaists burts šur, tur, bet tas nav galvenais, galvenais ir tas, ka tas netraucē mums saprast domu kopuma.

104 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Labs raksts! es tiešām aizdomājos. bet iznāk ka aiz cilvēka prāta slēpjas kautkas vairāk nekā mēs domājam ja tas var padarīt lietas īstas. tiešām interesanta tēma. vabūt tu internetā verētu vel kautko pameklēt un uztaisīt rakstam otro dālu :)

3 0 atbildēt

Es vienmēr esmu ticējusi, ka tabletes pret saaukstēšanos neko nedod. Cilvēki tukši muld - tas labāks un tas sliktāks. Galvenais ir vienkārši gribēt izveseļoties, jo ja tu (kaut vai viens) to gribēsi, tas notiks (agrāk vai vēlāk) un slimība nekad nebūs šķērslis kam citam. Protams, ja tu gulēsi gultā un augu dienu domāsi par to, cik tev ir sūdīgi un par to, ka tu gribi labāk nomirt, tad tev labāk nepaliks. Tik pašam beigās apniks par to domāt. Vienkāršāk - gribasspēks.

2 0 atbildēt
Katrs pats veido savu dzivi un notikumus ap sevi. Bija kkada gramata lkm Veiksmes atslega, neatceros. Gramata skaidri bija aprakstits ka domaas ir speks. Liela dala miljonari ir tadi, tadel ka stipri sev ticeejusi un domajusi par veiksmi. Neeesi padomajis kadel cilvekam kuram ir problemas va nav naudas, tas notiek visu dzivi. TAVA DZĪVE IR TAVU DOMU ATSPULGS! ( sorry ka daudz kludu)
1 0 atbildēt
Ievēlamies, lai pasaulē ir miers un afganistāna, ukraina atkoptos no bojājumiem :(
0 0 atbildēt

3. Izteiktā doma atbilst Paolo Coelho, proti, ja tu kaut ko ļoti stipri vēlies, visa pasaule sadosies rokās. Ticu tam, ka domu spēks daudz ko ietekmē, tāpēc tiem, kam interesē šī tēma, es ieteiktu palasīt gan jau manis pieminētā Paolo Coelho (latviski Paolo Koeljū) un Valērija Siņeļņikova dabus, 

P.S. Esmu redzējusi 4. pieminēto filmu The Skeleton Key. Turklāt viņai ir divas daļas. :) Man gan nelikās, ka tur būtu kāda konkrēta saistība ar šo domu, bet filmas tiešām labas un var likt aizdomāties.

0 0 atbildēt
Vel viena supernatural sērija, kura saistijās ar leģendas izveidi ja nemaldos 8 sezona :)
0 0 atbildēt
Ne velti viena no senajām filozofijām saka, ka pasaule pastāv tikai tikmēr, kamēr tu uz to skaties. Mēs paši radām realitāti sev apkārt. Kvantu fizika...
0 0 atbildēt