local-stats-pixel fb-conv-api

Neatrisinātās mistērijas!11

101 0

Pasaulē taču ir palicis tik daudz neatrisinātu mistēriju! Piedāvāju jums ieskatīties populārāko mistēriju sarakstā! Atvainojos, ka tik maz.

101 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://junglemagazine.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Interesanti! emotion

6 0 atbildēt

Tas, ka maz taisnība, arī īpaši daudz info neieguvu

4 0 atbildēt

Stounhendža mani vienmēr ir fascinējusi...tāda bijība pret tiem, kas uzcēla viņu! emotion

3 0 atbildēt

Par Džeku Užšķedētāju ir zināms to ka viņš ir bijis aizrāvies ar mistiku, jo vizmaz zināmo upuru atrašānās vietas veido pentagrammu!

1 0 atbildēt

par sfinksu. Cilveks ,ne virietis bet nu tas ta. :D. 

1 1 atbildēt

Stounhendža, tāpat kā citi akmens apļi ir enerģijas vietas! Tos akmens blāķus (visdrīzāk) uzstādija izmantojot levitāciju un kosmiskās frekvences. Lūk, kur tava mistērija. =] Zinu, ka cilvēkiem, kas domā tikai ar racionālu prātu ir grūti to pieņemt un sagremot, jo šāda domāšana ir ierobežota un limitējoša.

Atlantīda ļaunprātīgi izmantoja spēku un kosmisko enerģiju, līdzi viņi paši sevi iznīcināja. Tas notika pirms 12 000 gadu. Tā bija liela katastrofa, kas iznīcināja Atlantijas kontinentu. Kontineta bojāeja radīja globālu Zemes polu pārvietošanos, kas izraisīja citas nevēlamas sekas. Tagad Atlantijas kontinents atrodas nogrimis zem ūdens un vēl šodien ir redzami daži no toreizējo celtņu fragmentiem.

Sfinksu un piramīdas uzbūvēja ciplanētieši (ārpuszemes cilvēki) - nevis šīs zemes cilvēki, pirms 12 000 gadiem, tai pat laikā, kad Alantīda sevi iznīcināja.

Tie kauli pieder cilvēkiem - vaitad to ir tik grūti saskatīt? Pirms mums uz šīs Zemes dzīvoja vēl 6 - 7 civilizācijas. Zemes klēpis ne to vien sevī slēpj!

P.S. Autoram: Ja raksti, tad raksti vismaz patiesu informāciju, nevis pierunā cilvēkiem ausis ar visādām varbūtībām un minējumiem.

0 0 atbildēt

par 2 rakstu runājot :) Ir doma ka nolika divus baļķus || Tā :D Un apbēra ar smiltīm :) tā lai knapi varētu redzēt galus :)

Un tad uzvilka pēdējo baļķi :) Tur ir visa tā gudrība :D

0 0 atbildēt

Kāpēc visi no Atlantīdas uzpūš kaut ko tik lielu? Varbūt senajiem cilvēkiem arī patika stāstīt pasakas, kurām nav nekādas saistības ar īsto dzīvi?

0 2 atbildēt

visi dzirdeeti.

0 2 atbildēt